Alcoholvrij - Ontdek onze alcoholvrije dranken

ALCOHOLVRIJE WIJN

De alcoholvrije wijnen bij Gall & Gall worden eerst als normale wijn geproduceerd. Een speciaal proces filtert hierna de alcohol uit de wijn. Het resultaat is iets zoeter maar heeft toch de smaak van echte wijn. Zonder alcohol. Wel net zo lekker. Zelfs de trend van deze zomer, Hugo wijn, is er in een alcoholvrije variant! Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt

> naar alcoholvrije wijnen

ALCOHOLVRIJE MOUSSERENDE WIJNEN

Speciaal momentje? Wel bubbels, geen alcohol? Pak dan eens alcoholvrije champagne. Overigens ook zonder geldige reden gewoon heel lekker. De kleintjes proosten natuurlijk ook mee met de kinderchampagne van Champomy.

> naar alcoholvrije mousserende wijnen

ALCOHOLVRIJ BIER

Hoewel ‘alcoholvrij’, zit er maximaal 0,1% alcohol in. Dit miniscule beetje houdt de fabrikant erin om toch een biersmaak te behouden. Fijn weetje: naast minder alcohol, zitten er ook minder calorieen in! Nog minder dan in frisdranken. Een lekker en gezond alternatief voor bier met alcohol dus. 

> naar alcoholvrije bieren

ALCOHOLVRIJE COCKTAILS

Een alcoholvrije mojito saai? Nee, net zo gezellig! Naast de kant-en-klare alcoholvrije mixen hebben we ook alles in huis om een alcoholvrije cocktail te maken. Met de tonics van Fever Tree maak je ze helemaal af. Doe hier meer inspiratie op en release your inner bartender!

> naar alcoholvrije mixdranken


(37 stemmen)
5.99
Fles Doos (6)

(18 stemmen)
6.99
Fles Doos (6)

6.99
Fles

(21 stemmen)
Eisberg Chardonnay Alcoholvrij 75CL
Eisberg Chardonnay Alcoholvrij 75CL
Niet meer beschikbaar


(7 stemmen)
0.69
tijdelijk uitverkocht