Skip to main content

Seedlip Alcoholvrij

Filters voor Alcoholvrij

Filters voor Soort

Gin (3)

Filters voor Alcoholpercentage

0,0% (Alcoholvrij) (3)

Filters voor Prijs

25 tot 50 euro (3)
Bekijk 3 producten

Seedlip kopen

In het alcoholvrije assortiment van Gall & Gall vind je verschillende flessen van het merk Seedlip. Seedlip is de eerste gedistilleerde niet-alcoholische drank verkrijgbaar op de markt. Bekijk snel de verschillende soorten en bestel gemakkelijk en snel online!

Gin 3

Het verhaal van Seeplip

De missie van Seeplip is de kijk op alcohol te veranderen door alcoholvrije opties aan te bieden van hoge kwaliteit. De oprichter van Seedlip, Ben Brandon is begonnen met het distilleren van kruiden in zijn eigen tuin, met een kleine koperen still. Hij kwam op het idee door het oude Engels boek ‘The Art of Distillation’. En sindsdien is Seedlip sinds 2015 een grote hit in restaurants en bars. Wil je meer weten over het merk Seedlip? Bekijk dan alle informatie over het merk Seedlip.

Seeplip soorten

Het doel van Ben Brandon: non-alcoholische dranken die passen bij gerechten en bij de sfeer. Daar kwamen de volgende varianten uit: 

  • Seedlip Spice 94: de pittige alcoholvrije variant. Met Spice 94 kun je smaakvolle, kruidige mocktails en Gin 0.0  & Tonics maken, dankzij de unieke mix van kardamom, eikenhout, kruiden, citroen en grapefruit.

  • Seedlip Grove 42: smaakvol door de combinatie van bloedsinaasappel, bittere sinaasappel, mandarijn, citroen en gember. Tip: combineer met bruiswater en een schijfje sinaasappel

  • Seeplip Garden 108: bestaat uit de combinatie van water en botanische extracten. Gebruikte producten zijn: erwten, mint, rozemarijn en thijm. Perfect voor een frisse mocktail!

Seeplip bestellen bij Gall & Gall

Bestel je favorieten alcoholvrije drank voor 22:00 uur en geniet morgen al van deze speciale drank. Wil je het als cadeau geven? Kies een cadeauverpakking en een persoonlijke kaart en voeg deze toe. Als het niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het binnen 14 dagen retourneren.

Seedlip aanbiedingen

Bij Gall & Gall vind je altijd scherpe prijzen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of check regelmatig onze actiefolder en alcoholvrije actiepagina. Zo mis je nooit een Seedlip of andere aanbieding.

Extra Voordeel met Mijn Gall & Gall Premium

Met Mijn Gall & Gall Premium ontvang je extra voordelen. Zo ontvang je 10% korting op ons alcoholvrije assortiment, maar ook op het alcoholische assortiment. Daarnaast ontvang je regelmatig andere exclusieve deals, alleen beschikbaar voor members van Mijn Gall & Gall premium. 
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.