Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.
Je bent hier:

Rum

Filters voor Rum

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

  • 10 tot 15 euro (1)
  • 15 tot 20 euro (3)

Filters voor Acties

  • Voor iedereen (3)

Filters voor Inhoud

  • 70 CL (3)
  • 100 CL (1)

Filters voor Merk

Bekijk 4 producten
Gefilterd op:
Bruine Rum
Favoriet opslaan


Captain Morgan kopen

Morgen aan de rum? Koop hier jouw Captain Morgan! Alle drie de soorten maken deel uit van het assortiment van Gall & Gall. Welke je dus ook kiest, je kunt bij ons terecht. En als je geen zin hebt om naar de winkel te gaan, bestel de fles dan online. Als je hem vóór 22:00 uur bestelt, heb je hem morgen in huis! Of kies je ervoor de Captain Morgan op werk te laten bezorgen? Ook dat kan, Gall.nl bezorgt in heel Nederland.

Captain Morgan aanbieding

Zowel piraten als koopjesjagers zijn bij Gall & Gall welkom! Koop jij Captain Morgen het liefst in de aanbieding? Houd dan de actiepagina van Gall.nl in de gaten. Er zijn daar regelmatig kortingen te vinden. En met de klantenkaart van Gall & Gall krijg je soms zelfs 10% extra korting!

Captain Morgan White, Spiced Gold & Jamaica: vind jouw fles!

Ieder zo zijn smaak. Ben jij van de witte rum? Captain Morgan White is een zachte rum met een romige smaak. Een must-have voor cocktails. Ook de Captain Morgan Spiced Gold is zacht, maar meer kruidig van smaak. Dit is de bruine rum van het merk. Ten slotte is er de Captain Morgan Jamaica. Deze rum is vernoemd naar zijn thuisland en wordt gemaakt van het allerbeste rietsuiker uit de omgeving. Het resultaat? Een uitgesproken, volle smaak. Take your pick!

Mixen met Captain Morgan

Rum is een van de populairste gedistilleerde dranken ter wereld. Dat komt omdat hij goed puur te drinken is, maar je er ook mee kunt mixen! Er zijn veel mogelijkheden om jouw Captain Morgen precies naar eigen smaak in te zetten. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan de merkpagina van Captain Morgan en probeer de mixrecepten.

Meer rum?

Kun jij er geen genoeg van krijgen? Captain Morgan maakt deel uit van een breder assortiment aan rum. Probeer ook een van de andere merken en bekijk de rum overzichtspagina. Zin om meer te leren over deze drank? Op Gall.nl staat alles dat je moet weten over drank. Lees dus alles over rum en wordt een expert!