Skip to main content

Havana Club Rum

Filters voor Rum

Filters voor Soort

Bruine rum (6) Witte rum (3)

Filters voor Prijs

10 tot 15 euro (1) 20 tot 30 euro (5) 30 tot 40 euro (1) 40 euro en meer (2)

Filters voor Flesformaat

100 CL (2) 70 CL (6) 35 CL (1)
Bekijk 9 producten

HAVANA CLUB BESTELLEN

Van 3 años tot 7 años en van Havana Seleccion de Maestros tot Anejo Especial, jouw favoriete Havana Club vind je bij Gall & Gall. Bestel een fles Havana Club online en wij bezorgen ‘m bij jou thuis.
 

12 van de 13 resultaten weergegeven

Meer resultaten
Bruine rum 6 Witte rum 3 10 tot 15 euro 1 20 tot 30 euro 5 Bacardi 31

12 van de 13 resultaten weergegeven

Meer resultaten

 

Havana Club kopen

Havana Club is een merk dat twee essentiële elementen vertegenwoordigd: de traditionele Cubaanse roots en het uitgaansleven waar alleen de meest smaakvolle rum wordt gedronken. Bij Gall & Gall hebben we diverse varianten Havana Club rum in het assortiment. Bestel je de rum vandaag vóór 22:00 uur? Dan heb je morgen al het Cubaanse gevoel in huis!

Havana Club, een Cubaans drankje

Havana ooh-na-na. Dat Camila Cabello haar hart verloren is aan Havana begrijpen wij wel. Zoals de Cubanen uitbundig en gepassioneerd zijn, zo ook het rum merk Havana Club. Het Cubaanse drankje wordt al sinds 1878 volgens het originele recept in Havana gemaakt. De Cubaanse grondstoffen en natuurlijke rijping maken de Havana Club een perfecte basis voor verschillende rum mixen.

Havana Club aanbieding

Wil jij Havana Club tegen een scherpe prijs bemachtigen? Houd dan onze actiepagina goed in de gaten! Waarom? Omdat je deze haarscherpe Havana Club aanbiedingen niet aan jouw neus voorbij wil laten gaan.

Havana Club 3 Anos, Havana Club 7 Anos of Havana Club Especial?

De favoriet van bartenders over de hele wereld is de Havana Club 3 anos. Doordat de witte rum drie jaar heeft gerijpt, heeft hij een heerlijke smaak van bloemen, rietsuiker, kruiden en citrus. Nog een echte topper is de Havana Club 7 Anos. Een bruine rum, waar de rum meester van Havana Club het meest trots op is. De derde rum is de Havana Club Especial. Deze rum heeft zijn naam te danken aan de speciale samenstelling. Het is een blend van witte rum met oude rum, tot wel vijf jaar oud, die een goede basis vormt om mee te mixen. 

De selectie van de meesters: Havana Seleccion de Maestros

Havana Club Seleccion de Maestros is de laatste toevoeging aan het rum-assortiment van Havana Club. Deze rum is een blend van de favoriete rums van iedere afzonderlijke rummeester. Dat resulteert in een rijke aroma en top kwaliteit. Rum, zoals hij moet zijn.

Rum in de mix: de variaties zijn oneindig

De Havana Club rum is niet alleen puur goed te drinken, maar is ook heel geschikt om een lekkere cocktail mee te maken. Wist je dat Havana Club rum de perfecte basis vormt voor een Mojito? Ontdek hier welke rum cocktails je kunt maken!

Meer weten over Havana Club?

Wil jij meer weten over Havana Club? We delen graag alle details over de verschillende soorten van het Cubaanse rum merk met je en vertellen je wat meer over de achtergrond op de merkenpagina van Havana Club.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.