Skip to main content

Champagne

Filters voor Champagne

Filters voor Soort

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (1)

Filters voor Prijs

10 tot 20 euro (2) 20 tot 30 (10) 30 tot 40 euro (12) 40 tot 50 euro (13) 50 euro en meer (124)

Filters voor Flesformaat

Kleine flesjes (<75cl) (12) Standaard fles (75cl) (109) Magnum (150cl) (23) Jéroboam (300cl) (7) Methusalem (600cl) (4) Salmanazar (900cl) (3) Balthazar (1200cl) (3)
Geen resultaten

Filters voor Land

Filters voor Regio

icon
Geen resultaten

Filters voor Kleur

Bekijk 161 producten

CHAMPAGNE KOPEN?

Ga voor een goede fles champagne als je zin hebt in bubbels of op zoek bent naar het perfecte cadeau. Bestel jouw favoriet online. Ook voor champagne in de aanbieding ben je bij Gall aan het goede adres. Cheers!

 

MEER DAN 130 CHAMPAGNES TE BESTELLEN

Wil je een fles champagne kopen? Met meer dan 130 champagnes heeft Gall & Gall champagnes voor elk budget en iedere smaak. Ook kun je verschillende soorten champagne bestellen, zoals rosé champagne en alcoholvrije champagnes. Daarom kun je voor iedere gelegenheid bij ons terecht voor een lekkere champagne! Wil je meer weten over champagne? Lees alles over de geschiedenis van champagne en de verschillen tussen champagne, cava en prosecco.

SHOP EXTRA VOORDELIG MET CHAMPAGNE AANBIEDINGEN

Zoek je naar naar een relatief goedkope champagne of ga je voor een meer exclusieve fles? Wat je budget ook is, bij Gall & Gall zit je goed. Bekijk regelmatig onze mousserende wijn actiepagina en vind de beste champagne in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan een Moët & Chandon aanbieding of scoor een ander champagnemerk. Heb je een Gall & Gall klantenkaart? Dan krijg je nog eens extra korting! Lekker toch?

LAAT JE CHAMPAGNE BEZORGEN

Doe je bestelling online bij Gall en laat je champagne bezorgen. Wil je morgen al proosten? Wanneer je de champagne voor 22:00 uur online koopt, dan verstuurd Gall jouw champagne dezelfde dag nog. Wij bezorgen champagne van Vlieland tot aan Amsterdam en Maastricht. Wacht niet langer en laat je fles champagne bezorgen door Gall!

VIER HET GROOTS MET JÉROBOAM OF MAGNUM CHAMPAGNE

Wie het groots aanpakt heeft een grote champagnefles nodig. Ga dan voor een Jéroboam en Magnum champagnes in ons assortiment. Met een Magnum fles champagne schenk je tussen de 12 en 14 glazen in. Voor het dubbele daarvan moet je bij de Jéroboam zijn. Daarmee maak je pas écht een ‘grand entrance’. Wil je meer hierover weten? Lees dan alles over Magnum wijn- & champagneflessen.

BIOLOGISCHE CHAMPAGNE

Zelfs voor biologische champagne kun je bij Gall & Gall terecht. Pommery produceert een fles die van top tot teen ecologisch verantwoord is. Niet alleen bij de productie van de champagne houden ze rekening met het milieu. Ook bij de productie van de fles zelf, de inkt en het etiket zijn gemaakt van duurzame materialen. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.