Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Champagne

Filters voor Champagne

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

  • 10 tot 20 euro (5)
  • 20 tot 30 (10)
  • 30 euro en meer (126)

Filters voor Acties

  • Voor iedereen (4)

Filters voor Afwijkend formaat

  • Kleine flesjes (<75cl) (11)
  • Magnum (150cl) (19)
  • Jéroboam (300cl) (7)

Filters voor Land

Bekijk 141 producten
Nog geen filters actief
Champagne
Champagne
Champagne
(3)
Prijswinnend
Champagne
Champagne

CHAMPAGNE KOPEN; VOOR IEDEREEN EEN LEKKERE FLES

Wil je een fles champagne kopen? Met meer dan 130 champagnes heeft Gall & Gall het meest diverse assortiment aan champagnes voor ieder budget. De webshop van Gall.nl geeft je toegang tot alle soorten en maten. Daarom kan iedereen hier voor iedere gelegenheid terecht!

Champagne online bestellen

Bestel jouw fles gemakkelijk online en laat ‘m snel bezorgen. Wil je morgen al proosten? Of heb je geen zin om te slepen? Wanneer je de champagne voor 22:00 uur online koopt, heb je ‘m morgen in huis. Gall bezorgt overal in Nederland, van Zuid-Limburg tot aan Vlieland. Daardoor ervaar je zelfs de voordelen van online shoppen bij het aanvullen van de drankvoorraad.

CHAMPAGNE AANBIEDING

Hou je van Moët et Chandon champagne, Dom Pérignon champagne of Pommery champagne? Of kies je liever voor een goedkopere champagne? Wat je budget ook is, je wilt vast de beste prijs betalen voor jouw fles. Bekijk dus regelmatig onze actiepagina om te zien welke champagne er in de aanbieding is. Met onze Gall & Gall klantenkaart krijg je nog eens extra kaarthouderskorting.

WAT IS CHAMPAGNE?

Champagne is dé mousserende wijn die alleen in Frankrijk, in de Champagnestreek gemaakt mag worden. Eén van de kenmerken van champagne is dat hij z’n bubbels door een tweede gisting op de fles heeft gekregen. De bubbels zijn hierdoor extra verfijnd. Er worden drie soorten druiven voor deze feestelijke drank gebruikt: pinot meunier, pinot noir en chardonnay. Door te variëren in de verhouding van de druifsoorten en de lengte van de tweede gisting op de fles proeft elke soort champagne weer anders. Meer weten? Lees alles over champagne!.

CHAMPAGNESOORTEN: KIES JOUW FAVORIET

Champagne is verkrijgbaar in twee heerlijk soorten. De meest voorkomende variant is brut. Deze champagne is zeer fris van smaak. Drink je liever een zoetere champagne? Probeer dan de demi-sec variant. Van Bollinger champagne koop je online beide varianten. Ben je een rosé liefhebber? Probeer dan eens de rosé champagne, de elegante champagne vol met fruitsmaken. Champagne merken In onze webshop vindt je meer dan 20 verschillende merken champagne, waaronder Dom Perignon, Laurent perrier en Ruinart Champagne. Houd je van elegantie? Bestel dan online de befaamde Perignon. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een andere prijscategorie kun je bij Gall.nl heerlijke champagnes kopen. Ontkurk in dat geval dit jaar de frisse Laurent Perrier champagne, een heerlijke fles bubbels voor tijdens oud en nieuw of gewoon wanneer je iets anders te vieren hebt!

Jéroboam of magnum champagne

Voor wie het groots aanpakt! Ook jéroboams en magnums hebben we in het assortiment. Dit zijn grote flessen champagne. Een magnum bevat 150cl wijn. Dit zijn tussen de 12 en 14 glazen. Voor het dubbele daarvan moet je bij de jéroboam zijn! Daarmee maak je pas écht een ‘grand entrance’!

Biologische champagne

Zelfs voor biologische champagne kun je bij Gall & Gall terecht. Pommery produceert een fles die van top tot teen eco-verantwoord is. Niet alleen bij de productie houden ze rekening met het milieu, maar ook qua de fles zelf, het etiket en de inkt is gekozen voor duurzame producten.

Prijswinnende champagnes

Champagne is op zich al een wereldberoemde wijnsoort. Hij behoort tot de top van de wijnwereld. Maar ook die top kent een top! Veel wijnen zijn gekeurd en bekroond door erkende wijnspecialisten. Bestel nu een prijswinnende champagne. Je herkent ze aan het icoontje van de lauwerkrans.

Champagne cadeau

Goede binnenkomer maken? Koop een champagnecadeau! Bestel een fles en stuur hem direct door naar het feestvarken. Is iemand geslaagd, jarig of gewoon bijzonder, dan is niks feestelijker dan een fles bubbels. Kijk voor inspiratie eens op de champagne cadeaupagina.