Skip to main content

Flavoured Wodka

Filters voor Flavoured Wodka

Filters voor Soort

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (13)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (1) 10 tot 15 euro (15) 15 tot 20 euro (21) 20 tot 30 euro (11) 30 tot 40 euro (10) 40 euro en meer (6)

Filters voor Flesformaat

100 CL (6) 70 CL (46) 50 CL (10) < 25 CL (1)
Bekijk 64 producten

WAT IS FLAVOURED WODKA?

Kort gezegd: wodka met een smaakje. Flavoured wodka is eigenlijk helemaal geen nieuwigheid. Want in de 14e en 15e eeuw, toen het nog lastiger was om een pure drank te maken, had vodka eigenlijk altijd een smaakje om de nare smaak te maskeren.

Tegenwoordig worden er allerlei smaken toegevoegd aan flavoured wodka, zoals bij Ciroc. Deze smaken zijn overwegend zoet.

POPULAIRE SMAKEN VAN FLAVOURED WODKA

Veel flavoured wodka is fruitig van smaak, zoals framboos, sinaasappel of bijvoorbeeld cranberry. Maar ook romige zoete smaken komen veel voor, zoals karamel of vanille.

HOE DRINK JE FLAVOURED WODKA?

On the rocks, puur met wat ijs dus. Of gemixed met je favoriete softdrink. Experimenteer vooral, want je kunt eindeloos variëren!

FLAVOURED WODKA KOPEN OP GALL.NL

Bij Gall & Gall hebben we altijd de beste kwaliteit wodka in het assortiment. Elke fles met het mooiste verhaal en voor ieder budget. De wodka bezorgen wij de volgende dag al als je vandaag voor 22:00 bestelt. Lees hier meer over online drank bestellen op Gall.nl

WODKA AANBIEDINGEN

Elke twee weken selecteren we de sterkste wodka's en verlagen tijdelijk de prijs hiervan. Benieuwd welke wodka's er nu afgeprijsd zijn? Bekijk de wodka aanbieding en pak je voordeel!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.