Skip to main content

Gin cadeaus

Filters voor Gin cadeaus

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

20 tot 30 euro (3) 30 tot 40 euro (6)

Filters voor Merk

Filters voor Kenmerken

Biologisch (1) icon vegan (0)
Bekijk 9 producten

Gin Cadeau 

Wil je een fles gin cadeau geven? Een groot assortiment gin's vind je bij Gall & Gall. Er zijn zoveel soorten: er is natuurlijk de ‘gewone’ gin, maar ook flavoured gin. Aan deze gin's is een smaakje toegevoegd. Zoals aardbei, citroen of bloedsinaasappel. Ook zijn er handige cocktailpakketten met daarin alles wat je nodig hebt voor jouw gin cocktail. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle alcoholvrije gin’s: daarmee maak je in een handomdraai een heerlijke alcoholvrije gin-tonic. 

Bekende merken gin cadeaus 

Als jij op zoek bent naar het vaste ginmerk voor degene die je gaat verrassen, is het een stuk gemakkelijker. Want elke merk heeft weer een specifieke smaak. Met Gordon's gin maak je een verfrissende gin-tonic met een schijfje citroen. Kies je voor Bombay, ga dan voor een schijfje limoen in je gin-tonic. Ook bij Tanqueray gin kies je voor een schijfje limoen, goede tonic en veel ijs. In een gin-tonic met Hendrick's gin kies je voor komkommer als garnering. Zin in een wat exotischere gin-tonic: kies dan voor een Japanse gin, zoals Roku en kies als garnering wat gemberreepjes. Das net weer wat anders! 

Gin cadeaupakket 

Wil je niet alleen een fles cadeau geven? Ga dan voor een van onze gin cadeaupakketten. Hierin zit een mooi glas waarin je de gin-tonic serveert zoals het hoort. Er zijn verschillende gin cadeaupakketten te vinden bij Gall & Gall.  

Gin tonic cadeau pakket 

Wat nog leuker is: een gin-tonic cadeaupakket geven. Dan heeft de gelukkig direct alle dranken in huis om zijn gin-tonic te maken. Er zijn meerdere soorten in ons assortiment: zelfs een pakket om een alcoholvrije gin-tonic mee te maken! Op zoek naar meer inspriatie: ontdek al onze cadeaus > 

Gin cadeau in laten pakken 

Een gin fles zonder verpakking kun je gemakkelijk laten inpakken in een van onze mooie cadeauverpakkingen. Je kunt je fles direct naar de gelukkige sturen met een leuk wenskaartje erbij. Of laat hem thuis bezorgen om persoonlijk cadeau te geven. Bestel je bij ons je voor 22:00 uur, dan leveren wij jouw cadeau de volgende dag bij je thuis, in een Gall & Gall winkel in de buurt of bij de gelukkige thuis. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.