Skip to main content

Bitters

Filters voor Bitters

Filters voor Soort

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (3)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (4) 10 tot 20 euro (31) 20 tot 30 euro (5) 30 tot 40 euro (1) 40 euro en meer (1)

Filters voor Flesformaat

150 CL (1) 100 CL (14) 75 CL (11) 40 CL (4) 35 CL (3) < 25 CL (5)

Filters voor Merk

Bekijk 42 producten

BITTERS BESTELLEN

Een bitter is een drank op basis van neutrale alcohol. De meeste bitters hebben een hoog alcoholpercentage van zo’n 15 tot 30%. De dranksoort kun je herkennen aan hun kruidige aroma’s. Bestel je bitter online op gall.nl of kom langs in een van onze winkels.

BITTERS KOPEN BIJ GALL.NL 

Bij Gall & Gall vind je altijd de lekkerste bitters voor elk budget. Denk eens aan Sonnema Beerenburg of Jagermeister! Bestel je voor 22:00 uur, dan heb je hem morgen al thuis, op kantoor of op de camping bezorgd. Lees hier meer over online drank bestellen op Gall.nl

WELKE BITTER DRANKEN HEEFT GALL IN HET ASSORTIMENT?

Gall heeft een ruim assortiment aan biters. Zo is er voor iedereen de juiste fles! Van kruidenbitters en jachtbitters tot schipperbitters.

  • Kruidenbitters. De bekendste kruidenbitter is misschien wel van Sonnema Berenburg. Soms zijn kruidenbitters van tientallen kruiden gemaakt en blijven de recepten lang geheim. 
  • Jachtbitters. Een jachtbitter is krachtig én mild van smaak. Dit komt door de kruidenmelange met onder andere kaneel, kruidnagel, steranijs en tijm.
  • Schipperbitters. Schipperbitter is ooit ontstaan voor in de kajuit, maar drink je nu gekoeld aan wal of door de warme chocolademelk. 

Ben je nog niet helemaal thuis in de wereld van bitters? Lees dan onze ontdekpagina’s en kom alles te weten over bitters

BITTERS AANBIEDING

Elke twee weken selecteren we de lekkerste bitter en verlagen we tijdelijk de prijs. Benieuwd welke er nu in de aanbieding zijn? Bekijk de  bitter, jenever & vieux aanbieding en pak je voordeel!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.