Skip to main content

Hendrick's Gin

Filters voor Gin

Filters voor Soort

Gin (6)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (4)

Filters voor Prijs

20 tot 30 euro (1) 30 tot 40 euro (5) 40 euro of meer (1)

Filters voor Flesformaat

70 CL (6) 35 CL (1)
Bekijk 7 producten

HENDRICK’S GIN BESTELLEN 

Online bestellen op Gall.nl is heel makkelijk. Het voordeel van online bestellen? Je hoeft zelf de deur niet uit, wij bezorgen ‘m bij je thuis! Lees hier alles over online drank bestellen op Gall.nl.

Gin 6 Acties voor iedereen 4

 

Hendrick’s gin kopen

Ben je op zoek naar een unieke fles gin? Ga dan voor de klassieke Hendrick’s gin! Je vindt ‘m op Gall.nl of in de winkel. Het voordeel van online bestellen? Als je Hendrick’s vóór 22:00 uur vanaf de bank bestelt, heb je ‘m de volgende dag al in huis! Lees hier alles over online drank bestellen op Gall.nl.

Hendrick’s gin aanbieding

Bij Gall & Gall koop je Hendrick’s gin tegen een scherpe prijs. Houd de actiepagina in de gaten voor extra voordeel, zodat jij voor een koopje de beste gin tonics maakt! Wil je vaker voordeel ontvangen? Vraag dan een Gall & Gall klantenkaart aan. Voor maar 10 euro geniet je een jaar lang van alle voordelen die de klantenkaart biedt.

Wat Hendrick’s gin zo bijzonder maakt

Gin-tonics zijn bijna niet meer weg te denken van de drankkaarten in restaurants en cafés. Vaak kun je kiezen uit verschillende soorten gin, waaronder Hendrick’s. De reden dat deze gin in een cocktail vaak gegarneerd wordt met rozenblaadjes en komkommer is omdat de Hendrick’s gin tonen van deze smaken bevat. Dit duo wordt aangevuld door 11 zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Wat zorgt voor een bloemige smaak.

Hendrick’s gin wordt gemaakt met twee soorten ketels, een “carter-Head” ketel en een koperen “pot” ketel. Deze twee ketels samen zorgen ervoor dat Hendrick’s gin een zachte smaak heeft. De kernmerkende, klassiek zwarte fles is trouwens ook goed als decoratie voor in huis te gebruiken, nadat je ‘m op hebt natuurlijk.

BESTEL EEN HENDRICK’S GIN CADEAUPAKKET

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Doe dan de Hendricks’ Gin 70CL cadeau. Deze is al voor je ingepakt, dus je bestelt ‘m gemakkelijk online en laat ‘m bij iemand anders bezorgen. Je hoeft er  zelf dus niet de deur voor uit.

Meer weten over mixen met Hendrick’s gin?

Wil je weten hoe je zelf zo’n heerlijke gin-tonic met Hendrick’s gin maakt? We laten je precies zien hoe je een gin-tonic met Hendrick's gin en Elderflower tonic maakt. Je proeft de frisse smaak van rozenblaadjes en je maakt ‘m helemaal af met een schijfje komkommer. Proost!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.