Skip to main content

Gordon's Alcoholvrij

Filters voor Alcoholvrij

Filters voor Soort

Gin (2)

Filters voor Alcoholpercentage

0,0% (Alcoholvrij) (2)

Filters voor Prijs

15 tot 25 euro (2)
Bekijk 2 producten

Gordon’s 0.0

Ontdek Gordon’s 0.0 in het alcoholvrije assortiment van Gall & Gall. Gordon’s 0.0 is een alcoholvrije variant van de klassieke Gordon's London Dry Gin. Geniet van de vertrouwde smaken van jeneverbes en andere botanicals, maar dan zonder de effecten van alcohol.

Gin 2

Hoe drink je Gordon’s 0.0

Ervaar de veelzijdigheid van Gordon’s 0.0. Geniet puur met tonic voor een verfijnde gin-tonic zonder alcohol, of experimenteer met mocktails (alcoholvrije cocktails) en creatieve mixen om jouw perfecte drankje te creëren. Probeer bijvoorbeeld een Gordon’s 0.0 in combinatie met tonic en Gimber

De verschillende soorten Gordon’s 0.0 

Bij Gall & Gall hebben we verschillende Gordon’s 0.0 smaken in ons assortiment. Kies voor de klassieke Gordon’s 0.0 voor de smaak en het karakter van jeneverbes, dat je van Gordon’s mag verwachten. Of probeer de alcoholvrije Gordon’s Pink Gin. Deze wordt gedistilleerd met hoogwaardige botanicals in combinatie met frambozen- en aardbeien smaken. Ideaal voor verfrissende mocktails!

Gordon’s 0.0 bestellen bij Gall & Gall

Bestel Gordon’s 0.0 vóór 22:00 uur en geniet morgen al van deze alcoholvrije gin. Voeg een cadeauverpakking en een persoonlijke kaart toe, als je de fles cadeau wilt geven. Voldoet je aankoop niet aan je verwachtingen? Dan kan je binnen 14 dagen je aankoop retourneren. 

Gordon’s 0.0 aanbiedingen

Profiteer van scherpe prijzen op ons assortiment van Gordons 0.0. Mis geen enkele aanbieding en blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of door regelmatig onze actiefolder en alcoholvrije actiepagina te bekijken.

Extra Voordeel met Mijn Gall & Gall Premium

Met Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart geniet je van exclusieve voordelen. Ontvang altijd 10% korting op ons alcoholvrije assortiment, maar ook op de rest van ons aanbod. Ontdek ook de premium deals exclusief voor leden van Mijn Gall & Gall Premium.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.