Skip to main content

Bombay Gin

Filters voor Gin

Filters voor Soort

Gin (6) Flavoured Gin (2)

Filters voor Prijs

15 tot 20 euro (2) 20 tot 30 euro (4) 30 tot 40 euro (2)

Filters voor Flesformaat

70 CL (7) 50 CL (1)
Bekijk 8 producten

BOMBAY SAPPHIRE BESTELLEN

Ben je op zoek naar een lekkere gin? Bij Gall & Gall vind je een breed assortiment aan Bombay Sapphire gins. Bekijk alle soorten en maten en kies jouw favoriet. Bestel vandaag vóór 22:00 uur, dan shake jij morgen al gin tonics!

Gin 6 Flavoured Gin 2

Bombay Sapphire gin 

Je kent ‘m vast wel, de wereldberoemde Engelse gin in zijn kenmerkende blauwe fles: Bombay Sapphire Dry Gin. De naam van het ginmerk kent zijn oorsprong in India. In de tijd dat India nog een kolonie van het Verenigd Koninkrijk was, werd gin als het meest geliefde drankje gezien. Vandaar de naam Bombay Sapphire. 

Voor het maken van deze gin worden maar liefst tien botanische kruiden gebruikt: jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper en malaguena peper. Dit is dan ook de reden dat de Bombay Sapphire gin een lichtere en meer bloemige smaak heeft dan andere soorten gin. 

De verschillende soorten Bombay Sapphire gin 

Bij Gall & Gall kun je verschillende soorten Bombay Sapphire gin kopen. De meest bekende variant is de klassieke Bombay Sapphire Gin. Wat deze gin kenmerkt is zijn uitgebalanceerde zachte smaak. Wil je iets meer smaak? Dan is de Bombay Sapphire East goede een optie. Doordat in deze gin twee extra kruiden zijn verwerkt, Thai lemongrass en Vietnamese black peppercorn, balanceert deze gin tussen verschillende smaken. Enerzijds de smaak van citroengras en anderzijds versgemalen zwarte peper. Ben je op zoek naar een drogere gin? Dan is de Bombay Dry Gin iets voor jou. De duidelijke tonen van peper en jeneverbes zorgen voor een rijke en volle smaak. 

Bombay Sapphire gin aanbieding 

Ben jij een ontzettende ginliefhebber en is Bombay Sapphire jouw favoriet? Dan komt onze actiepagina zeker goed van pas! Houd deze goed in de gaten. Hier verschijnen regelmatig Bombay Sapphire aanbiedingen die je niet wilt missen. 

Bombay Sapphire Gin Tonic recepten 

Tegenwoordig is hij onmisbaar op elke drankkaart: de gin tonic. Met de gin tonic valt eindeloos te variëren, waardoor je ‘m volledig naar eigen smaak kunt maken. Op onze website vind je diverse gin tonic recepten. Voor een lekker fris randje maak je ‘m met wat citroengras en chilipeper. Ben je meer een zoetekauw? Ga dan voor een variant met sinaasappel of rood fruit. Shake it baby! Wil je eens wat anders? Ga dan voor de Bombay Bramble

Meer over Bombay Sapphire 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het gin merk Bombay Sapphire? Lees meer over Bombay Sapphire en ontdek hoe Ivano Tonutti, de Master of Botanicals, het proces van het gin maken tot in detail heeft uitgedacht.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.