Cadeau

Drank cadeau bezorgen

Gall & Gall heeft meer dan 1600 cadeaus om uit te kiezen. Zoveel? Ja echt! Want wist je dat wij elke fles in een cadeauverpakking kunnen doen en omtoveren tot een prachtig geschenk? Of kies  voor een van onze kant en klare cadeaupakketten met een mooi glas of set met proefflesjes. Keuze genoeg! Ook het ideale geschenk voor een zakelijke relatie kun je bij Gall & Gall vinden. Voeg er nog een persoonlijke kaart aan toe en laat vervolgens het cadeau bezorgen bij de ontvanger of eerst bij jezelf. 

Nieuw van Gall & Gall: Gift & Go

Etentje? Feestje? Verjaardag? Geef een mooie fles cadeau en laat hem direct bezorgen in Amsterdam via TringTring. Binnen een uur staat er iemand op de stoep met een mooi ingepakte fles en persoonlijke boodschap. Woon je niet in Amsterdam, maar ken je wel mensen die je wilt verrassen? Probeer het eens!

Alles over Gift & Go >

De mooiste cadeaupakketten

met iets extra


Gall & Gall cadeaukaart

Wil je iemand een fles drank cadeau doen, maar kom je er niet uit? Geef dan eens de Gall & Gall cadeaukaart. De waarde? Die varieert van €5 tot €150 en bepaal je zelf. De fles? Die bepaalt de ontvanger! Niet in de gelegenheid om naar de winkel te gaan? Heb je de cadeaukaart vandaag nodig? De digitale cadeaukaart biedt uitkomst. Bestel deze eenvoudig in onze webshop en krijg hem direct in je mailbox toegestuurd. 

Geef eens een andere wijn!