Skip to main content

Absolut Wodka

Filters voor Wodka

Filters voor Soort

Wodka (5) Flavoured wodka (11)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (1)

Filters voor Prijs

10 tot 15 euro (1) 15 tot 20 euro (2) 20 tot 30 euro (13)

Filters voor Flesformaat

100 CL (1) 70 CL (14) 35 CL (1)
Bekijk 16 producten
Wodka 5 Flavoured wodka 11 Acties voor iedereen 1 100 CL 1

 

Absolut vodka kopen

Wil jij een fles absolut vodka kopen? Bij Gall.nl hebben wij een een breed assortiment aan smaken en formaten voor je klaarliggen. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Ontdek de meest populaire vodka van Zweden! Lees hier meer over online drank bestellen.

Absolut vodka aanbieding

Wil je een fles Absolut vodka kopen voor de beste prijs? Op onze actiepagina vind je de beste acties en aanbiedingen. Met de Gall & Gall klantenkaart kom je in aanmerking voor speciale acties en aanbiedingen! Vraag ‘m nu aan en join the club!

Absolut: Zweedse vodka sinds 1879

Het idee achter Absolut is het maken van premium vodka voor een betaalbare prijs. In de 20ste eeuw besloot de Zweedse overheid om de landelijke drankindustrie te reguleren. Vodka werd toen verkocht als "Absolut Rent Brännvin". In 1979 werd de oude naam (Absolut) weer gebruikt voor premium vodka’s. Lees meer over Absolut Vodka

De smaken en formaten van Absolut

Absolut vodka komt in een aantal verschillende formaten. Zo heb je de Absolut 1 liter fles en de Absolut 70cl fles. Ook kan je kiezen uit een aantal verschillende smaken, zoals de Absolut citron, Absolut raspberri, of de Absolut lime. Kies jouw favoriete fles! 

Andere soorten wodka

Bij Gall hebben we een ruim assortiment aan vodka’s voor je klaar liggen. Zo kan je kiezen uit flavoured wodka's of andere populaire vodkamerken, zoals het Finse Finlandia of het Russische Smirnoff. Ontdek ook onze top 10 wodka cocktails! Bij Gall hebben we jouw ideale fles vodka voor je klaarliggen! 
 
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.