Skip to main content

Ciroc Wodka

Filters voor Wodka

Filters voor Soort

Wodka (1) Flavoured wodka (6)

Filters voor Prijs

30 tot 40 euro (7)

Filters voor Flesformaat

70 CL (7)
Bekijk 7 producten
Wodka 1 Flavoured wodka 6

 

Ciroc kopen

Ga jij voor Ciroc wodka? Ook daarvoor kun je terecht bij Gall & Gall. In het assortiment heb je keuze uit de verschillende soorten die Ciroc produceert. En als je de fles online bestelt, hoef je hoef er niet eens de deur voor uit! Vandaag vóór 22:00u bestelt? Dan wordt hij morgen al bezorgd. Dit kan overal in Nederland zijn!

Ciroc aanbieding

Gall & Gall heeft regelmatig acties, ook op wodka. Koop Ciroc tegen de scherpste prijs. Dit doe je door de actiepagina goed in de gaten te houden! Voor extra korting, neem een Gall & Gall klantenkaart! Met deze kaart krijg je meestal nog 10% extra korting. 

Ciroc Redberry, Apple, Pineapple of klassiek?

Heb jij al een favoriete wodka? Je kunt het natuurlijk simpel houden en voor de klassieke variant gaan. Maar probeer ook eens een van de Flavoured Wodka’s van Ciroc. Er zijn drie verschillende fruitsmaken: Redberry, Appla en Pineapple. Wat jouw smaak ook is, de perfecte fles vind je bij Gall.nl.

Meer wodka?

Wist je dat: wodka werd gedronken voor het verbeteren van de vruchtbaarheid? En is het nu Wodka of Vodka? De makers van Ciroc noemen het in ieder geval Vodka! Wil jij weten wat het verschil is tussen Vodka en Wodka. Lees alles over Wodka en wordt expert!

Toe aan een proeverij? Bij Gall.nl bestel je wodka’s in alle vormen, maten en merken. Flavoured of klassiek. Bekijk het aanbod.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.