Skip to main content

Smirnoff Wodka

Filters voor Wodka

Filters voor Soort

Wodka (7) Flavoured wodka (2)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (3)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (2) 10 tot 15 euro (4) 20 tot 30 euro (1) 30 tot 40 euro (1) 40 euro en meer (1)

Filters voor Flesformaat

150 CL en meer (2) 100 CL (1) 70 CL (3) 50 CL (1) < 25 CL (2)
Bekijk 9 producten
Wodka 7 Flavoured wodka 2 Acties voor iedereen 3 Tot 10 euro 2 100 CL 1

 

Smirnoff wodka kopen

Wil jij een fles Smirnoff kopen? Bij Gall.nl hebben wij een aantal formaten voor je klaarliggen! Voor 22:00 uur besteld, dan heb jij ‘m morgen in huis! We hebben ook de razend populaire Smirnoff Ice te koop. Ontdek ’s werelds meest populaire wodkamerk. Lees hier meer over online drank bestellen.

Smirnoff aanbieding

Wil je een lekkere fles Smirnoff kopen voor een aantrekkelijke prijs? Houd dan onze actiepagina in de gaten! Wist je dat je met de Gall & Gall klantenkaart speciale acties en kortingen krijgt op heel veel artikelen? Join the club!  

Smirnoff: het wodkamerk van Rusland

Smirnoff is een merk dat in iedere huiskamer wel bekend is. Het merk is namelijk het grootste wodkamerk ter wereld! Smirnoff kent zijn oorsprong in Rusland maar inmiddels verkopen ze hun wodka’s in meer dan 130 landen. Je kunt deze wodka puur drinken of er je favoriete cocktail mee maken.

Smirnoff: reguliere vodka en kant en klare mixdranken

Smirnoff bestaat uit meerdere varianten. Zo heb je de Smirnoff Black en de Smirnoff no. 21 premium vodka. Zoek je een grote fles Smirnoff? Kies dan voor een Smirnoff 3 liter fles of een Smirnoff 1 liter fles. Ben je op zoek naar een kant en klare mix? Kies dan voor een frisse Smirnoff Ice.

Andere wodka’s

Ben je op zoek naar andere wodka’s of dranken om mee te mixen? Het Franse Grey Goose maakt ook premium vodka’s om heerlijk van te genieten. Of kies voor het Finse Finlandia of Zweedse Absolut.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.