Skip to main content

Over Gall & Gall

De drankenspeciaalzaak met de lekkerste dranken

De drankenspeciaalzaak met de lekkerste dranken

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Bij Gall & Gall werken mensen die heel enthousiast kunnen worden van een het verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen.

Als allergrootste drankenspecialist hebben we enorme keuze. En ook inkoopvoordeel waar jij van profiteert! Bij zoveel keuze is het moeilijk kiezen, dus helpen we graag met het juiste advies. Want je wilt zeker weten dat je de juiste wijn in huis haalt.

Kies bijvoorbeeld voor een van de 1000 wijnen met een lauwerkrans. Dit zijn wijnen met beroemde nationale of internationale prijzen, zoals Omfietswijn, Robert Parker of De Grote Hamersma. Dan weet je zeker dat je goed zit!

Het Gall & Gall logo verwijst naar onze sterke roots: sinds 1884. Dat was het jaar waarin Maria Gall haar slijterij opende. Haar motto was ‘Geen order te groot, geen order te klein, geen order te ver’. En hoewel de tijden zijn veranderd, is onze passie om klanten te helpen en inspireren gebleven. In onze 600 winkels laten wij Nederland genieten van de mooiste hobby die er bestaat.

Maria Gall

GESCHIEDENIS

Gall & Gall bestaat al 140 jaar! Aan de wieg stond de toen 33-jarige Maria Gall en haar motto houden we nog steeds levend. Lees de hele geschiedenis van Gall & Gall.

ONZE MEDEWERKERS 

Bij Gall & Gall maken medewerkers het verschil. Zij zijn vakkundig, enthousiast over dranken én ze staan graag voor u klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste fles! Is drank ook jouw hobby en wil je het verschil maken? Bekijk onze vacatures.

Verantwoord alcoholgebruik

Gall & Gall staat voor verantwoord genieten en wij verkopen alleen aan volwassenen. Onze medewerkers vragen aan iedere klant jonger dan 25 jaar om een identiteitsbewijs. Lees alles over verantwoord alcoholgebruik.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op het gebied van duurzaamheid onderneemt Gall & Gall diverse initiatieven om zo verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu. Bekijk hoe wij ons steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.