Skip to main content

Glaswerk & accessoires

Filters voor Glaswerk & accessoires

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (11) 10 tot 20 euro (11) 20 tot 30 euro (6) 30 tot 40 euro (4) 40 tot 50 euro (2)
Bekijk 35 producten

WIJNGLAZEN EN WIJN ACCESSOIRES KOPEN

Ben jij opzoek naar mooie wijnglazen of drank accessoires? Vind hier een uitgebreid assortiment aan glaswerk en alles wat je nodig hebt voor bij de borrel! 
 

12 van de 35 resultaten weergegeven

Meer resultaten

12 van de 35 resultaten weergegeven

Meer resultaten

WIJNGLAZEN KOPEN

Wil jij mooie wijnglazen kopen? Bij Gall vind je een uitgebreid assortiment aan wijnglazen. Iedere wijn vraagt om een ander soort glas. Bekijk het assortiment en vind het wijnglas dat bij jouw wijn past! Wil jij alles weten over wijnglazen, zodat je weet welke wijn in welk glas hoort? Dat kan, binnen no-time ben jij een echte kenner!

WIJNGLAZEN SET

Drink jij vaak samen met iemand een glas wijn? Een passend wijnglazen set mag dan niet ontbreken. Bij Gall vind je wijnglazen sets die bestaan uit twee stuks wijnglazen of meer. Voor iedere gelegenheid een passende set!

KRISTALLEN WIJNGLAZEN

Wil je echt uitpakken voor een speciale gebeurtenis? Kies dan voor kristallen wijnglazen. Het sprankelende glas geeft nou net die extra touch die je avond compleet maakt. Kristallen wijnglazen mogen niet ontbreken in je servieskast. Er is namelijk altijd wat te vieren, toch?

RODE WIJNGLAZEN

Het rode wijnglas heeft een brede kelk, omdat rode wijn  vaak gebaat is bij extra zuurstof. Het rode wijnglas is daarom ook wat groter en breder dan  witte wijnglazen. Hierdoor komt er voldoende zuurstof bij de wijn en komt ‘ie lekker op smaak. 

WITTE WIJNGLAZEN

Een wit wijnglas is wat kleiner en smaller, zodat de aroma’s van de wijn niet verdwijnen. Doordat de wijn dan wordt blootgesteld aan een groter oppervlak van lucht. 

CHAMPAGNE GLAZEN

Champagne serveren kan in verschillende soorten glazen. Dit kan bijvoorbeeld in een flûte of een coupe. Bekijk het assortiment en kies het glas dat jij het lekkerst vindt drinken! 
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.