10x de beste Rum Cocktails! | Gall & Gall Skip to main content
image

Rum cocktails

De lekkerste cocktails maak je natuurlijk gewoon zelf. Op deze pagina vertellen we je alles over rum cocktails. Welke zijn nu echt de lekkerste en staan in de top 10 rum cocktails? En er zijn nog veel meer cocktails met rum. Zo hebben we 6 varianten op de bekende Mojito cocktail en de lekkerste cocktails met Bacardi of Malibu.

Top 10 rum cocktails

De meest bekende en lekkerste cocktails met rum hebben we voor je op een rijtje gezet. Vind je favoriet en haal meteen de bijpassende fles in huis! Alle rum >

image
image

Mojito in alle smaken

Een van de meest gemaakte rum cocktails is de Mojito. Deze is heel gemakkelijk om te maken en met een beetje fantasie maak je ook nog eens een lekkere variant met jouw favoriete ingrediënt.

We hebben er een paar voor je bedacht: dan kun je eens kijken welke het best bij jouw smaak past. Kies je voor iets fruitigs of liever wat kruidigs? Test je smaak en ontdek je favoriet!

Ook handig: een kant-en-klaar Mojito cocktailpakket! Dan heb je alles in huis om thuis lekker een Mojito te maken!

Blueberry Mojito

Bacardi cocktails

Heb je het over rum, dan heb je het over Bacardi. Een van de bekendste rummerken ter wereld!

Naast de 'gewone' witte rum: Bacardi Carta Blanca, zijn er de varianten met een smaakje zoals Limon, Razz en Spiced. En natuurlijk de bekende bruine 'aged' rums.

Hieronder vind je een paar cocktails met Bacardi op een rijtje. Maar er zijn er nog veel meer! Ontdek alle Bacardi cocktails! Supermakkelijk om te maken, geniet ervan!

Malibu cocktails

Malibu: perfect voor cocktails met een vleugje kokos.

Nog meer rum cocktails

Op zoek naar nog een andere cocktail? Hier nog een aantal cocktails waar je bruine of witte rum voor nodig hebt. Of Cachaca. Geniet ervan!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.