Skip to main content

Quadrupel

Filters voor Quadrupel

Filters voor Soort

Filters voor Inhoud

30 CL (1) 33 CL (3) 75 CL (2)

Filters voor Prijs

Tot 5 euro (4) 5 tot 10 euro (2)

Filters voor Merk

Gouden Carolus (1) Overig (6)
Bekijk 6 producten
Nog geen filters actief

WAT IS QUADRUPEL BIER?

Met een alcoholpercentage van ongeveer 10% is quadrupel bier het zwaarste bier onder de trappisten. Deze bieren bevatten nog meer ingrediënten dan Tripels. De smaak van een quadrupel is complex en vaak vrij bitter. Alle trappistenbieren zijn van hoge gisting, zo ook de quadrupel. Het bier is op de fles gerijpt waardoor er regelmatig een bezinksel achterblijft in de fles. Dit is geen probleem en kan gewoon gedronken worden. Lees hier alles over quadrupel bier.

 

ALLES OVER SPECIAALBIER

Je hebt bieren die je op een willekeurige gelegenheid pakt en je hebt bieren waarmee je stilstaat bij het moment. Of dat nu een verjaardag, jubileum of op het terras is: speciaalbier brengt ieder moment naar een hoger niveau. Nu weten we natuurlijk al dat er veel soorten speciaalbier zijn. Echter, wat is het verschil tussen speciaalbier en pils? Waar komt speciaalbier vandaan? En wat is speciaalbier eigenlijk? Hier kun je alles lezen over speciaalbier.

 

QUADRUPEL BIER KOPEN BIJ GALL.NL

Bij Gall & Gall hebben we altijd meer dan 100 soorten speciaalbier op voorraad, zo ook quadrupel bier! Met de mooiste verhalen en voor elk budget. Bestel je voor 22:00, dan heb je ze morgen thuis, op kantoor of zelfs op de camping bezorgd. Lees hier meer over online drank bestellen bij gall.nl.

 

BIER AANBIEDINGEN

Elke twee weken selecteren we de mooiste (speciaal)bieren en verlagen we tijdelijk de prijs hiervan. Benieuwd welke bier aanbieding er nu is? Bekijk de bier aanbiedingen en pak je voordeel!