Skip to main content

Grey Goose Wodka

Filters voor Wodka

Filters voor Soort

Wodka (5) Flavoured wodka (3)

Filters voor Prijs

20 tot 30 euro (1) 40 euro en meer (7)

Filters voor Flesformaat

150 CL en meer (2) 70 CL (4) 35 CL (1)
Bekijk 8 producten
Wodka 5 Flavoured wodka 3

Grey Goose wodka kopen

Wil jij een fles Grey Goose vodka kopen? Op Gall.nl hebben wij een aantal formaten voor je klaarstaan. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Koop deze Franse vodka die in de cognacstreek wordt gemaakt. Lees hier meer over online drank bestellen.

Grey Goose wodka aanbieding

Jouw favoriete fles Grey Goose wodka kopen voor een mooie prijs? Houd dan onze actiepagina in de gaten voor speciale acties en kortingen. Wist je dat je daarnaast met Mijn Gall & Gall Premium speciale acties en kortingen krijgt op nóg meer artikelen? Wordt snel Premium member!

Grey Goose: wodka uit de cognacstreek

Het idee achter Grey Goose is om een luxe wodka te maken voor de westerse markt. Een echte Russische vodka wordt gemaakt van aardappelen, maar een Grey Goose vodka wordt gemaakt van tarwe. In 2004 werd Grey Goose overgenomen door Bacardi. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de grootste vodkamerken ter wereld.

De verschillende formaten van Grey Goose

Je kunt een fles Grey Goose vodka in een aantal verschillende formaten kopen. Zo heb je de standaard Grey Goose 70 cl maar ook de Grey Goose 1 liter. Met dit soort formaten kun je wel een tijdje vooruit! Vergeet niet om af en toe ook eens een lekkere cocktail te maken! Dat kan namelijk heel goed met deze vodka. Grey Goose is verkrijgbaar in de volgende formaten: 

  • Grey Goose 6l
  • Grey Goose 3l
  • Grey Goose 1l 
  • Grey Goose 70 cl

De verschilende smaken van Grey Goose

Je kunt Grey Goose in verschillende smaken komen. Grey Goose is verkrijgbaar in de volgende smaken:

Andere soorten wodka

Bij Gall kun je kiezen uit een ruim assortiment aan verschillende soorten wodka. Zo kun je kiezen uit flavoured wodka's maar ook de bekende merken zoals het Russische Smirnoff, het Zweedse Absolut, of het Finse Finlandia. Bij Gall hebben we altijd de lekkerste vodka voor je klaarliggen.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.