Skip to main content
Absolut Grapefruit

Flavoured wodka 4.6

Absolut Grapefruit

70CL 40%

Alleen al de prachtige iconische frosted fles is een echte eyecatcher. Absolut Grapefruit is gemaakt met (uiteraard) grapefruit en andere natuurlijke smaken en het bevat géén toegevoegde suiker.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Absolut Grapefruit

Absolut Grapefruit heeft een frisse smaak en is fruitig met een uitgesproken karakter van roze grapefruit.

4.6
  • Apart van smaak, echt eens iets anders!
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
The Absolut Company AB 117 97 Stockholm, Sweden Website: absolut.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zweden, Åhus
Absolut Åhus

Elke fles Absolut Vodka heeft een verhaal te vertellen. De historische reis van Zweden naar de wereld is er een die doordrenkt is van tradities in de vodkaproductie, betrokkenheid bij onze bron en gemeenschap. One Source and One Community betekent dat we het hele proces van zaadje tot fles respectvol controleren, zodat we het product dat je in je hand hebt kunnen traceren tot bij onze boeren. One source is onze productie filosofie, wat betekent dat elk aspect van ons productietraject plaatsvindt in en rond het kleine dorpje Åhus, Zweden. Alle ingrediënten voor Absolut Vodka zijn afkomstig uit het zuiden van Zweden. Elke druppel water en elk zaadje tarwe komt uit één waterbron, één dorp en één gemeenschap. Dit is de reden waarom, waar je ook bent in de wereld, Absolut altijd dezelfde hoge kwaliteit zal hebben. Door voortdurend te verbeteren en ons te blijven richten op hoe we duurzamer kunnen zijn, hebben we van onze distilleerderij een van de meest energie-efficiënte ter wereld gemaakt. Vandaag de dag hebben we een CO2-neutrale distillatie; een feit waar we erg trots op zijn.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen