Skip to main content
Absolut Limited Edition Tomorrowland

Wodka

Per fles

Absolut Limited Edition Tomorrowland

Zweden - Wodka 70CL 40%

De Absolut Tomorrowland is een limited edition fles ter ere van de samenwerking met het Tomorrowland festival. Bekijk de actiepagina voor meer informatie.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Absolut Limited Edition Tomorrowland

70CL

Alles over Absolut Limited Edition Tomorrowland

De Absolut Tomorrowland is een limited edition fles ter ere van de samenwerking met het Tomorrowland festival. Bekijk de actiepagina voor meer informatie.

De Absolut Tomorrowland is een limited edition fles ter ere van de samenwerking met het Tomorrowland festival, een van de grootste elektronische muziekfestivals ter wereld. Waarbij er dit jaar zelfs drie weekenden zijn gepland om de afgelopen jaren goed te maken! De limited edition fles bevat de originele en vertrouwde Absolut vodka die je gewend bent. Een unieke editie voor jezelf of om iemand cadeau te doen.

Beschrijving De Absolut Tomorrowland is een limited edition fles ter ere van de samenwerking met het Tomorrowland festival. Bekijk de actiepagina voor meer informatie.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
The Absolut Company AB 117 97 Stockholm, Sweden Website: absolut.com
Voedingswaarden
Soort per 100 ml
Energie 221 Kilocalorie (916 Kilojoule)
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zweden, Åhus
Zweden, Åhus
Absolut Zweden, Åhus
Elke fles Absolut Vodka heeft een verhaal te vertellen. De historische reis van Zweden naar de wereld is er een die doordrenkt is van tradities in de vodkaproductie, betrokkenheid bij onze bron en gemeenschap. One Source and One Community betekent dat we het hele proces van zaadje tot fles respectvol controleren, zodat we het product dat je in je hand hebt kunnen traceren tot bij onze boeren. One source is onze productie filosofie, wat betekent dat elk aspect van ons productietraject plaatsvindt in en rond het kleine dorpje Åhus, Zweden. Alle ingrediënten voor Absolut Vodka zijn afkomstig uit het zuiden van Zweden. Elke druppel water en elk zaadje tarwe komt uit één waterbron, één dorp en één gemeenschap. Dit is de reden waarom, waar je ook bent in de wereld, Absolut altijd dezelfde hoge kwaliteit zal hebben. Door voortdurend te verbeteren en ons te blijven richten op hoe we duurzamer kunnen zijn, hebben we van onze distilleerderij een van de meest energie-efficiënte ter wereld gemaakt. Vandaag de dag hebben we een CO2-neutrale distillatie; een feit waar we erg trots op zijn.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.