Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Absolut Vanilia
-15%

Flavoured wodka 4.7

Absolut Vanilia

70CL 38%

Een combinatie van rijk en romig, Absolut Vanilia heeft een karakter dat de smaken van vanille, toffee en karamel samenvoegt. De balans van zoet en subtiel komt harmonieus samen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Absolut Vanilia

Door een revolutie te ontketenen in de creatie van cocktails en door meerdere vodka's met een smaak te lanceren , werd Absolut vodka een icoon. Absolut Vanille is daar een voorbeeld van. Vanille. Deze prachtige smaak die vrijwel alles kan verrijken, van koekjes tot... noem maar op. Perfect voor zoetekauwen of voor degenen die graag experimenteren met contrasterende smaken. Perfect dus als een van deze flavours voor Absolut Vodka. De veelzijdigheid van vanille geldt ook voor het maken van drankjes - of je nu gaat voor iets simpels als een Vanilia Espresso Martini, of iets provocerends als een Pornstar Martini. Een combinatie van rijk en romig,

4.7
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Gek op vanille! En deze is dan ook erg lekker, niet overheersend.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Deze fles absolut. Is een van de vele smaken die absolut aanbied kwa gearomatiseerde vodkas. Dit is ook een van de weinige merken die een vanille vodka op de markt heeft. Het is een heerlijke vodka en hoofd ingrediënt in de pornstar martini. Ik kan het dan ook niet weerstaan om toch maar weer een fles te halen als hij in de aanbieding is.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 38%
Contactgegevens Leverancier
The Absolut Company AB Varvsgatan 20 296 22 Åhus Sweden Website: absolut.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zweden, Åhus
Absolut Åhus

Elke fles Absolut Vodka heeft een verhaal te vertellen. De historische reis van Zweden naar de wereld is er een die doordrenkt is van tradities in de vodkaproductie, betrokkenheid bij onze bron en gemeenschap. One Source and One Community betekent dat we het hele proces van zaadje tot fles respectvol controleren, zodat we het product dat je in je hand hebt kunnen traceren tot bij onze boeren. One source is onze productie filosofie, wat betekent dat elk aspect van ons productietraject plaatsvindt in en rond het kleine dorpje Åhus, Zweden. Alle ingrediënten voor Absolut Vodka zijn afkomstig uit het zuiden van Zweden. Elke druppel water en elk zaadje tarwe komt uit één waterbron, één dorp en één gemeenschap. Dit is de reden waarom, waar je ook bent in de wereld, Absolut altijd dezelfde hoge kwaliteit zal hebben. Door voortdurend te verbeteren en ons te blijven richten op hoe we duurzamer kunnen zijn, hebben we van onze distilleerderij een van de meest energie-efficiënte ter wereld gemaakt. Vandaag de dag hebben we een CO2-neutrale distillatie; een feit waar we erg trots op zijn.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.