Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Proost ouwe!


Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Proost ouwe! Op zondag 21 juni is het vaderdag en sta jij natuurlijk bij je vader op de stoep. En je wilt niet met lege handen aankomen. Ben je voor dit jaar nog op zoek naar een origineel vaderdag cadeau? Wij helpen je met een aantal lekkere vaderdag cadeau ideeën. En kun je zelf niet heen om hem blij te maken? Laat dan iets lekkers bij hem thuis bezorgen. Bij Gall & Gall hebben we zeker iets naar zijn smaak!

Cadeaus met gratis bezorging

Met zorg kies jij het leukste vaderdag cadeau uit voor je vader. Want dat verdient hij. Zelf langs gaan is misschien lastig. Kies een vaderdag pakket uit de selectie hieronder en je cadeau wordt gratis bezorgd. Direct bij je vader thuis! Super handig toch?

Wijn cadeaus voor vaderdag

Is jouw vader een wijnliefhebber? Voor hem geen biertje bij de BBQ of cocktail op een feestje? Kies dan een mooi wijnpakket voor vaderdag met daarin een rode én witte wijn. Ziet er niet alleen top uit, maar ze zijn ook echt lekker! Of wil je liever een klassieke kist? Dat kan natuurlijk ook! Kies dan voor onze Bordeauxwijnen - in zo'n kist - een lust voor het oog én de smaakpapillen. Zo heb je een uniek vaderdag cadeau voor de beste vader! Heb je een vader die alles van wijn weet? Dan moet je wel met een bijzondere fles aankomen. Neem dan de Cune. Deze wint prijs na prijs en je kunt hem nog zeker 5 tot 10 jaar bewaren. Mooitje voor in de kelder dus!

Wijnboxen

Je kent het wel: je vader die het vuur flink opstookt om eens even te laten zien dat hij echt wel kan koken. En dat lukt meestal ook nog wel aardig. Om bij zijn fantastische gerechten te serveren is deze 3-in-1 BBQ wijnbox samengesteld. Hierin vind je 3 wijnen die goed combineren met het lekkers van de BBQ. 

In de wijnbox zitten: 

  • Arrogant Frog Pinot Noir: ideaal om mee te starten
  • Catena Malbec: perfect bij een goed stuk rundvlees van de BBQ
  • Ironstone Old Vine Zinfandel: is de match voor bij een stuk varkensvlees

Op zoek naar een andere wijnbox? Kies er een uit om samen te genieten van lekkere wijn op vaderdag. 

Alle wijnboxen >

Gall&Gall Wijnbox Culinaire BBQ 3X75CL

Pak écht uit met een magnum

Nee geen ijs, maar een knoeperd van een fles wijn! Dit originele vaderdag cadeau staat imposant op de eettafel. En een magnum fles als cadeau heeft zo z'n voordelen. 

Met een inhoud van 1.5 liter kun je uit zo'n magnum wel 10 glazen wijn schenken, dus fijn als er wat meer mensen langs komen.

Verder heeft de wijn door het dikkere glas minder last van temperatuurswisselingen. En krijgt de wijn een langere rijpingstijd in een grotere fles. Klinkt als een goed vaderdag idee toch? 

Alle magnumflessen >

Champagne klaar? Sabreren maar!

Bij jouw vader ligt er een sabreer sabel klaar in de schuur, voor het geval hij een fles bubbels moet openen. Dan maak je hem natuurlijk extra blij met een prachtige fles champagne. Zoals deze Pommery bijvoorbeeld: klaar om te geven, want deze fles is verpakt in een mooie cadeauverpakking.

Als je vader nog iets minder bedreven is in het sabreren kun je hem nog steeds een fles bubbels geven. Er zijn zoveel soorten. Een brut champagne is droog met een vleugje suiker. Of kies voor eens voor een rosé champagne, net wat fruitiger. Een heerlijke drank om tijdens vaderdag in te schenken.

Alle mousserende cadeaus >

Pommery Brut Royal 75CL

Een stoere fles whisky cadeau voor vaderdag

Een mooie drank als vaderdagcadeau is altijd goed. En een goede fles whisky is precies waar je vader op zit te wachten. Of hij nu wel of geen verstand heeft van whisky's: dat maakt niet uit. Je leert vanzelf wat lekker is. 

Bierpakketten: perfect voor vaderdag

Vaders houden van bier. Nouja, veel wel in ieder geval. Speciaal voor vaderdag kun je kiezen uit een ruime hoeveelheid bierpakketten om uit te kiezen. Ga je voor een grote XXL fles, pakketten met een glas erbij of bieren uit België. Welk bierpakket je ook kiest, met zo'n uniek vaderdag cadeau steel je de show!


BEETJE KIESHULP

Vind je het toch nog lastig om het beste vaderdag cadeau te kiezen? Of het nu gaat om welke fles wijn je moet kopen of hoe je bij je schoonvader een wit voetje kunt halen: hulp is onderweg! Lees in onderstaande artikelen hoe je zonder stress het leukste vaderdag cadeau kiest.