Skip to main content

Schenk je vader het beste


Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Schenk je vader het beste op zondag 19 juni, want dan is het vaderdag. En je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen. Dus kies een origineel vaderdagcadeau! Wij helpen je met een aantal lekkere vaderdag cadeau ideeën. En kun je zelf niet heen? Laat dan iets lekkers bij hem thuis bezorgen. Bij Gall & Gall hebben we zeker iets naar zijn smaak!

Gezien op TV

Wijn cadeaus voor vaderdag

Is jouw vader een wijnliefhebber? Kies dan een wijnpakket van uit Italië van Riporta: de Primitivo komt uit de hak van de laars en de Sangiovesedruif groeien direct aan de Adriatische zee. Of kies een pakket met een rode én witte wijn van Alamos. Of kies voor een klassieke kist met daarin Bordeauxwijnen. Heb je een vader die alles van wijn weet? Dan moet je wel met een bijzondere fles aankomen. Neem dan de Cune. Deze wint prijs na prijs en je kunt hem nog zeker 5 tot 10 jaar bewaren. 

Een bijzondere whisky cadeau

Met een bijzonder whiskycadeau maak jij je vader blij!

Wat dacht je van een Japanse whisky: Hibiki Harmony, een van de meest prestigieuze en geliefde whisky's ter wereld. 'Harmony' in de naam verwijst naar de harmobnie van smaken en aroma's in deze whisky. En dat komt door de ontelbare mout- en graanwhisky's uit de beste distilleerderijen van Japan die in deze whisky worden geblend. 

Als hij nog niet helemaal weet wat hij lekker vindt, kies dan voor de Jack Daniel's geschenkverpakking met daarin 5 miniflesjes. Dan kan hij ontdekken wat hij lekker vindt.

Of Bowmore 15 Years: Bowmore is de eerste malt distilleerderij op het eiland Islay. Het is een stevige whisky met een rokerige smaak.

Maar er is nog veel meer keuze!

Bekijk alle vaderdagcadeaus

Hibiki Harmony 70CL

Champagne klaar? Sabreren maar!

Bij jouw vader ligt er een sabreer sabel klaar in de schuur, voor het geval hij een fles bubbels moet openen. Dan maak je hem natuurlijk extra blij met een prachtige fles champagne. Zoals deze Pommery bijvoorbeeld: klaar om te geven, want deze fles is verpakt in een mooie cadeauverpakking.

Als je vader nog iets minder bedreven is in het sabreren, dan is een fles bubbels nog steeds een feestelijk idee. Zoals een Canti Prosecco: deze Italiaan heeft een sympathieke bubbel en een frisfruitige smaak. Of kies de enige champagne die je drinkt met ijs: Moët & Chandon ICE Impérial: fruitig, fris en elegant. En met 2 glazen om uit te drinken. 

Alle mousserende cadeaus >

Pommery Brut Royal 75CL

Bierpakketten: perfect voor vaderdag

Vaders houden van bier. De meeste in ieder geval. Speciaal voor vaderdag kun je kiezen uit een ruime hoeveelheid bierpakketten. Ga je voor een grote XXL fles, pakketten met een glas erbij of bieren uit België?

Pak écht uit met een magnum

Nee geen ijs, maar een knoeperd van een fles wijn! Dit originele vaderdag cadeau staat imposant op de eettafel. En een magnum fles als cadeau heeft zo z'n voordelen. 

  1. Met een inhoud van 1.5 liter kun je uit zo'n magnum wel 10 glazen wijn schenken, dus fijn als er wat meer mensen langs komen.
  2. De wijn heeft door het dikkere glas minder last van temperatuurswisselingen.
  3. De wijn krijgt een langere rijpingstijd in een grotere fles.

Naast magnums hebben we ook jeroboams: flessen van 3 liter. Dus als je je vader echt iets wil laten uitpakken...!

Klinkt als een goed vaderdag idee toch? 


BEETJE KIESHULP

Vind je het toch nog lastig om het beste vaderdag cadeau te kiezen? Of het nu gaat om welke fles wijn je moet kopen of hoe je bij je schoonvader een wit voetje kunt halen: hulp is onderweg! Lees in onderstaande artikelen hoe je zonder stress het leukste vaderdag cadeau kiest.