De mooiste cadeaus voor Vaderdag

Heb je je vader goed verwend op Vaderdag? Top! Zoek je een cadeau voor een ander moment? In plaats van gereedschap bijvoorbeeld? Wij hebben cadeaus die wel goed uitpakken! 

Elke fles toveren we voor jouw vader om tot een stoer cadeau. Of kies voor een van de kant-en-klare cadeaus, zoals de nieuwe Gall & Gall Bierboks of Gall & Gall wijnbox. Maar er is ook genoeg keuze in bijzondere cadeauverpakkingen met iets extra's. Bestel voor 22.00 uur en je hebt het cadeau de volgende dag in huis. Dan hoef jij de deur niet uit voor het perfect cadeau!

Dat wordt uitpakken

voor je vader

21 Reviews

Johnnie Walker Black Label 70CL
Niet meer beschikbaar


Uitpakken? Eerst inpakken!

Het cadeau voor je vader pakken we - in de winkel én online - natuurlijk mooi in! In een cadeauwrapping, een stoere cadeauverpakking of een kist.

Bestel je online dan gaat het als volgt: 

  1. doe je favoriete fles in de winkelmand
  2. klik op 'inpakken'
  3. kies je verpakking
  4. voeg een kaartje toe met persoonlijke boodschap

Daarna vul je in waar en wanneer je je cadeau wilt ontvangen en klaar!

Boks ouwe

Speciaal geselecteerde authentieke bieren in een stoere verpakking. Da's handig!

Er is een bierboks met 4 flessen speciaalbier voor je samengesteld. Liever zelf kiezen? Ga dan naar de winkel en kies de bieren die helemaal bij je vader passen. Dan verpakken wij ze in die leuke bierboksverpakking.

Online is er ook een 12-fles variant voor je samengesteld met zomerse speciaalbieren. Met welke bierboks verras jij je vader? 

Gall & Gall Wijnbox

Voor de wijnliefhebber hebben we een mooie Gall & Gall Wijnbox. Altijd prijswinnende wijnen, altijd gratis bezorgd en altijd voor een aantrekkelijke prijs! 

Er zijn verschillende wijnboxen. Voor de liefhebber van rode wijnen of witte. Ben je op zoek naar wijnen uit een bepaald land of juist van een bepaalde druif? Keuze genoeg! Er zijn wijnboxen met 3 flessen of met 2 x 3 flessen. Net wat je wilt. 

Bestel de wijnbox en je betaalt geen verzendkosten. Dus bestel direct online of haal 'm in de winkel en jij zit gebakken. 

Je vader verdient

cadeaus met extra's


The Glenlivet miniaturenset 3 x 5cl
Niet meer beschikbaar

Beetje kieshulp

Lastig om te kiezen? Of het nu gaat om welke fles wijn je moet kopen of hoe je bij je schoonvader een wit voetje kunt halen: hulp is onderweg! Lees in onderstaande artikelen hoe je zonder stress het juiste cadeau kunt kopen. 

En je schoonvader dan?