Skip to main content
Je bent hier:

Vaderdag cadeau

vaderdag kado's ingepakt

Eigenlijk is het elke dag vaderdag natuurlijk. Dus verras hem eens met een lekker cadeau! Bij Gall & Gall vind je zeker iets in zijn smaak.

Elke fles toveren we voor jouw vader om tot een stoer cadeau. Of kies voor een van de kant-en-klare cadeaus, zoals de nieuwe Gall & Gall Bierboks of Gall & Gall wijnbox. Maar er is ook genoeg keuze in bijzondere cadeauverpakkingen met iets extra's. En weet je het niet zeker? Zoek dan het perfecte cadeau in onze Cadeauvinder

cadeau wrapping

UITPAKKEN? EERST INPAKKEN!

Het cadeau voor je vader pakken we - in de winkel én online - natuurlijk mooi in! In een cadeauwrapping, een stoere cadeauverpakking of een kist.

Bestel je online dan gaat het als volgt: 

  1. doe je favoriete fles in de winkelmand
  2. klik op 'inpakken'
  3. kies je verpakking
  4. voeg een kaartje toe met persoonlijke boodschap

Daarna vul je in waar en wanneer je je cadeau wilt ontvangen en klaar!

bierbok

BOKS OUWE

Speciaal geselecteerde authentieke bieren in een stoere verpakking. Da's handig!

Er is een bierboks met 4 flessen speciaalbier voor je samengesteld. Liever zelf kiezen? Ga dan naar de winkel en kies de bieren die helemaal bij je vader passen. Dan verpakken wij ze in die leuke bierboksverpakking.

BEKIJK DE BIERBOXEN

Wijnbox

GALL & GALL WIJNBOX

Voor de wijnliefhebber hebben we een mooie Gall & Gall Wijnbox. Altijd prijswinnende wijnen, altijd gratis bezorgd en altijd voor een aantrekkelijke prijs! 

Er zijn verschillende wijnboxen. Voor de liefhebber van rode wijnen of witte. Ben je op zoek naar wijnen uit een bepaald land of juist van een bepaalde druif? Keuze genoeg! Er zijn wijnboxen met 3 flessen of met 2 x 3 flessen. Net wat je wilt. 

Bestel de wijnbox en je betaalt geen verzendkosten. Dus bestel direct online of haal 'm in de winkel en jij zit gebakken. 

BESTEL DE WIJNBOX

BEETJE KIESHULP

Lastig om te kiezen? Of het nu gaat om welke fles wijn je moet kopen of hoe je bij je schoonvader een wit voetje kunt halen: hulp is onderweg! Lees in onderstaande artikelen hoe je zonder stress het juiste cadeau kunt kopen.

 

EN JE SCHOONVADER DAN?