Skip to main content
Alamos Merlot
Argentinië

Easy Rider

Jouw Premium prijs

Alamos Merlot

Argentinië - Merlot 2021 75CL 13%

Het Argentijnse wijngebied Mendoza staat bekend om de aanplant van malbec, maar je vindt er ook allerlei andere druiven zoals deze merlot. Gemaakt door Bodega Catena Zapata.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alamos Merlot

Argentinië 2021 75CL

Alles over Alamos Merlot

Het Argentijnse wijngebied Mendoza staat bekend om de aanplant van malbec, maar je vindt er ook allerlei andere druiven zoals deze merlot. Gemaakt door Bodega Catena Zapata.

Lekker bij gebraden kip
Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Het Argentijnse wijngebied Mendoza staat bekend om de aanplant van malbec, maar je vindt er ook allerlei andere druiven zoals deze merlot. Gemaakt door Bodega Catena Zapata.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort merlot
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Argentinië
Contactgegevens Leverancier
Bodega Catena Zapata Cobos S/N Agrelo, Lujan de Cuyo., Mendoza, Argentina Website: http://www.catenawines.com/ Email: mmolinari@catenazapata.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mendoza
icon
Argentinië, Mendoza
Alamos Argentinië, Mendoza
Bodega Catena Zapata is een Argentijns familiebedrijf uit 1902. De visie van het bedrijf is: ‘Great wines begin in the vineyard’. Het bedrijf maakt vele verschillende wijnen variërend van eenvoudige borrelwijnen tot de absolute top van Argentinië. Letterlijk en figuurlijk. Want de Adrianna wijngaard van het domein bevindt zich op ruim 1500 meter hoogte aan de voet van de Andes en wordt gezien als de Grand Cru van Zuid-Amerika. Patras familias Nicolás Catena Zapata heeft veel pionierswerk verricht op het gebied van malbec en is mede verantwoordelijk voor het succes van deze druif in Argentinië. In 2009 werd Nicolás Catena uitgeroepen tot Decanter Man of the Year. Catena is ook het moederbedrijf van het wijnhuis Alamos.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.