Skip to main content

Tanqueray Alcoholvrij

Filters voor Alcoholvrij

Filters voor Soort

Gin (1)

Filters voor Alcoholpercentage

0,0% (Alcoholvrij) (1)

Filters voor Prijs

15 tot 25 euro (1)
Bekijk 1 product

Tanqueray 0.0 kopen

Ontdek Tanqueray 0.0 in het alcoholvrije assortiment van Gall & Gall. Tanqueray 0.0 biedt de verfijnde smaken van de klassieke Tanqueray London Dry Gin, maar dan zonder alcohol. Bestel jouw favoriete alcoholvrije gin veilig en gemakkelijk op Gall.nl.

Gin 1

Hoe drink je Tanqueray 0.0 gin

Deze alcoholvrije gin behoudt de essentie van Tanqueray gin. De smaak van jeneverbes in het middelpunt met een evenwichtige mix van botanicals. Het kenmerkt zich door zijn verfijnde en complexe smaakprofiel, waarbij kruidige tonen en citrusachtige aroma's samenkomen voor een harmonieuze, verfrissende smaakbeleving.Tanqueray 0.0 biedt een harmonieuze mix van jeneverbes en botanicals, waarbij kruidige tonen goed naar voren komen. Hierdoor is deze alcoholvrije gin perfect voor alcoholvrije Gin-tonic. Voeg een schijfje limoen of grapefruit toe voor een fruitige toon. Daarnaast is deze alcoholvrije gin perfect voor het maken van een smaakvolle mocktails (alcoholvrije cocktails). Denk bijvoorbeeld aan de combinatie: Tanqueray 0.0, grapefruitsap en munt. 

Tanqueray 0.0 gin bestellen bij Gall & Gall

Bestel Tanqueray 0.0 voor 22:00 uur en geniet morgen al van dit alcoholvrije alternatief. Wil je een fles Tanqueray cadeau geven? Voeg dan een cadeauverpakking en een persoonlijk kaartje toe, om je cadeau te personaliseren. Ben je onverwachts niet tevreden met je aankoop? Stuur dan je bestelling binnen 14 dagen moeiteloos terug. 

Tanqueray 0.0 aanbiedingen

Bij Gall & Gall profiteer je altijd van scherp geprijsde producten. Maar daarnaast bieden we ook regelmatig aanbiedingen aan. Wil jij nou geen aanbieding missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief of houd onze actiefolder en alcoholvrije actiepagina goed in te gaten. 

Extra Voordeel met Mijn Gall & Gall Premium

Wordt member van Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart en ontvang naast 10% korting op alcoholische en non-alcoholische dranken ook exclusieve premium deals. 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.