Skip to main content
Anchor Porter

Stout / porter

Per fles

Anchor Porter

Verenigde Staten - Stout / porter 35.5CL 5,6%

Een aangename, gebrande moutsmaak en een licht zoetje maken deze porter met een alcoholgehalte van 5,6%. Een lekker winterbier of als digestief.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Anchor Porter

Een aangename, gebrande moutsmaak en een licht zoetje maken deze porter met een alcoholgehalte van 5,6%. Een lekker winterbier of als digestief.

Deze Anchor Porter, uit 1972, ligt waarschijnlijk het dichtst bij de porters zoals die in de vroege achttiende eeuw in London gebrouwen werden.

Lekker bij Gegrild rood vlees
Bevat other gluten containing grain and gluten containing grain products
Beschrijving Een aangename, gebrande moutsmaak en een licht zoetje maken deze porter met een alcoholgehalte van 5,6%. Een lekker winterbier of als digestief.
Inhoud 35.5 Centiliter
Alcoholpercentage 5,6%
Ingrediënten Ingrediënten: water, GERSTEMOUT, hop, gist
Allergie-informatie Other gluten Containing Grain and Gluten Containing Grain Products
Contactgegevens Leverancier
Anchor Brewing Company SAN FRANSISCO, CALIF. Website: www.bierenco.nl Bier & Co 1018 AV-600, The Netherlands Email: info@bierenco.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij Gegrild rood vlees

Ons verhaal

Verenigde Staten
Verenigde Staten
Anchor Verenigde Staten
De rijke historie van de Anchor brouwerij gaat terug tot de tijden van de bekend Gold Rush. Rond die tijd arriveerde de Duitse brouwer Gottlieb Brekle in San Francisco met zijn vrouw Marie en kleine zoon Frederick. Nadat Brekle zijn Amerikaans staatburgerschap in 1854 had ontvangen, begon hij meteen met brouwen. Dit resulteerde al snel in het feit dat hij eigenaar werd van een kleine, lokale brouwerij in San Francisco die later bekend zou worden als de Anchor Brewery. Vandaag de dag brouwt men er nog steeds lustig op los bij de Anchor Brewing Company en wordt men beschouwd als een van de pioniers van het Amerikaanse Craft Beer. In recente jaren is het de Anchor Brewing Company geweest die de aanzet heeft gegeven tot de enorme opkomst van speciaalbier brouwerijen in de Verenigde Staten van Amerika. En hoewel er nu diverse moderne(re) brouwerijen flink aan de weg timmeren in de Verenigde Staten van Amerika, blijft Anchor een lichtend voorbeeld voor velen als het om bier brouwen gaat.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.