Skip to main content
Angoris Schioppettino

Royal red 5.0

2e halve prijs

Angoris Schioppettino

Oorsprong - Italië 2018 75CL

Gemaakt van de uitzonderlijke schioppettino druif. Je proeft framboos, rode bessen en bramen. Peperig met drop. De wijn is licht van structuur, maar wel intens.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Angoris Schioppettino

Drink eens wat anders. Drink een schioppettino! Deze druif was bijna uitgestorven. Maar in de Friuli streek is hij bezig aan een tweede leven. Deze Angoris Schioppettino heeft alles wat je van deze bijzondere druif kan verwachten. Veel licht rood fruit: framboos, rode bessen en bramen. De wijn is licht van structuur, maar wel intens. Hij is peperig en heeft de smaak van drop. Je hoort het niet vaak, maar deze wijn ruikt ook echt naar druiven. Serveren bij kip, of tempura van groente.

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

Lekker bij kip en tempura van groente
5.0
  • Ik heb deze meerdere keren besteld.
  • Deze viel bij de eerste slok meteen goed, normaal moet ik eerst aan de smaak wennen. Een topper.
  • De geur en de smaak? Ik was weer even terug in de Friuli, verrukkelijke wijn.
Schioppettino

Deze druif zorgt voor lichtrode wijnen met de smaak van framboos en ietsje peper met een strak mondgevoel. Laat zich goed blenden met refosco.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Gemaakt van de uitzonderlijke schioppettino druif. Je proeft framboos, rode bessen en bramen. Peperig met drop. De wijn is licht van structuur, maar wel intens.
Inhoud 75 Centiliter
Soort schioppettino
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Tenuta di Angoris Località Angoris 7, Cormons, Italy Website: www.angoris.it Email: export.frantiska@angoris.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

5 keer bekroond
Oogstjaar 2014
1

Omfietswijn

Oogstjaar 2015
Aanbevolen

Decanter

Oogstjaar 2017
8-

De Grote Hamersma

gold punten

Gilbert and Gaillard

Oogstjaar 0000

Topselectie

Ons verhaal

Italië, Friuli
Angoris Friuli

Angoris is de uitzonderlijke range van topwijnen van de familie Locatelli uit Friuli. Onder de naam Villa Locatelli maken zij ook makkelijk drinkbare, heerlijke, eenvoudige wijnen voor alledaags genot. Angoris is echter een klasse apart. De druiven zijn afkomstig uit de meest gunstig gelegen wijngaarden en de wijnmaker ziet het als een sport om juist de eigenschappen van die wijngaard door te vertalen in je glas. Dit levert wijnen op met een hogere complexiteit en een geweldige balans. Je kan ze ook rustig een paar jaar laten liggen. Als het je lukt tenminste…

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen