Skip to main content
Antinori Brunello di Montalcino Pian delle Vigne

Royal red

Antinori Brunello di Montalcino Pian delle Vigne

Oorsprong - Italië 2016 75CL

Deze 100% Sangiovese rijpt 24 maanden op hout. Je proeft kersen, frambozen en rijpe pruimen. Maar ook leer en tabak. Deze Toscaanse topwijn is levendig en verfijnd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Antinori Brunello di Montalcino Pian delle Vigne

Tenuta Pian delle Vigne van Antinori is vernoemd naar een spoorlijn uit de 19e eeuw die dwars over het domein loopt. Deze Brunello di Montalcino wordt (uiteraard) gemaakt van 100% Sangiovese. Hij rijpt 24 maanden op eikenhouten vaten, gevolgd door minstens 4 maanden op fles. Je proeft kersen, frambozen en rijpe pruimen. Maar ook leer en tabak. Deze Toscaanse topwijn is levendig en verfijnd. Drink hem in combinatie met stoofgerechten met tomaat in de saus.

Smaak kers, framboos, pruim en tabak
Sangiovese

Deze druif wordt het meest aangepland in Italië. De smaak kan verschillen, afhankelijk van waar hij groeit. Door de hoge zuurgraad past hij goed bij stevig gekruid voedsel of gerechten met tomatensaus.

Beschrijving Deze 100% Sangiovese rijpt 24 maanden op hout. Je proeft kersen, frambozen en rijpe pruimen. Maar ook leer en tabak. Deze Toscaanse topwijn is levendig en verfijnd.
Inhoud 75 Centiliter
Soort sangiovese
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Pian delle Vigne , , Website: www.antinori.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

6 keer bekroond
Oogstjaar 2010
93 punten

Wine Spectator

Oogstjaar 2011
94/100 punten

James Suckling

Oogstjaar 2013
93 punten

Falstaff Wine Guide

Oogstjaar 2014
91 punten

Wine Advocate

Oogstjaar 2015
91 punten

Wine Advocate

Oogstjaar 2016
93 punten

Wine Advocate

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen