Skip to main content
Argiolas Costera Cannonau di Sardegna

Royal red 4.8

2e halve prijs

Argiolas Costera Cannonau di Sardegna

Oorsprong - Italië 2020 75CL

De Costera is warm, rond en in balans. Bedenk hier nou eens een geroosterd speenvarken bij, dan loopt het water je gelijk in de mond!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Argiolas Costera Cannonau di Sardegna

Vroeger dachten we dat de cannonau druif, die we beter kennen onder de naam grenache, afkomstig was uit Spanje en zo zijn weg had gevonden naar dit centraal gelegen eiland. Inmiddels weten we wel beter! Cannonau, en dus ook grenache, vindt zijn oorsprong op Sardiniƫ. Deze wijn is warm en rond met een goede structuur. Bedenk hier nou eens een geroosterd speenvarken bij, dan loopt het water je gelijk in de mond. Nu snap je gelijk waarom de beroemde wijnschrijver Robert Parker de Argiolas Costera beoordeelde met 90 punten!

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

4.8
  • De cannonau is een heerlijk volle wijn die na een paar dagen te hebben gestaan nog steeds heerlijk is. Goed krachtig en een prettige afdronk.
  • Memories of Sardinia!
Cannonau

De cannonau druif brengt sappige, fruitige wijnen voort met een kruidig kantje. Perfect match bij gerechten met tomatensaus

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De Costera is warm, rond en in balans. Bedenk hier nou eens een geroosterd speenvarken bij, dan loopt het water je gelijk in de mond!
Inhoud 75 Centiliter
Soort cannonau
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Argiolas Via Roma, 56/58, SERDIANA, Italy Website: WWW.ARGIOLAS.IT Email: b.pinna@argiolas.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieƫt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2014
91 punten

Vinous

Oogstjaar 2015
90 punten

Wine Advocate

Oogstjaar 2017
p_90 punten

Wine Advocate

Ons verhaal

Italië, Cagliari
Agriolas Cagliari

Het Serdiana landgoed, opgericht sinds 1900, is omringd met een betoverend landschap en bezaaid met belangrijke historische overblijfselen. Het landgoed heeft een oppervlakte van ongeveer 20 hectare in het platteland van Sibiola, in de gemeente Serdiana. Er wordt geteeld met de traditionele druivensoorten. Traditie getrouw gaat de wijngaard over van ouder naar kind. Vandaag de dag wordt de wijngaard door de derde Argiolas generatie, Antonio’s kleinkinderen gerund.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen