
Fruit Lover Rosé
Argiolas Serra Lori Rosato
Oorsprong - Italië 2020 75CL 13,5%
Rosé gemaakt van de lokale inheemse druivensoorten Cannonau, Monica, Carignano en Bovale. Hij is droog en fruitig met de smaak van frambozen, kersen en bosbessen.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Argiolas Serra Lori Rosato
Deze rosé wordt gemaakt door een van de beste producenten van Sardinië: Argiolas. De Serra Lori Rosato wordt gemaakt van een bonte verzameling van lokale inheemse druivensoorten: Cannonau, Monica, Carignano en Bovale. Hij is droog en fruitig met de smaak van frambozen, kersen en bosbessen. De wijn heeft een klein bittertje in de afdronk waardoor hij een ideale combinatie is met pastagerechten. Bijvoorbeeld risotto met frutti di mare. Ook te gek om te schenken bij een vers gemaakte gazpacho.
Beschrijving | Rosé gemaakt van de lokale inheemse druivenrassen Cannonau, Monica, Carignano en Bovale. Hij is droog en fruitig met de smaak van frambozen, kersen en bosbessen. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Alcoholpercentage | 13,5% |
Soort | bovale |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Italië |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Wine Spectator
Vinous
Ons verhaal
Vitivinicola Antonio Argiolas is afkomstig uit Sardinië, het eiland in de Middellandse Zee met zijn centrale ligging. Door de eeuwen heen is Sardinië beïnvloed door alle belangrijke wijnlanden die grenzen aan de Middellandse Zee en zijn er uit alle uithoeken druivensoorten naar het eiland gebracht. Het gevolg is dat er een enorme diversiteit van druiven te vinden is op Sardinië. Van een aantal van die druiven maakt Argiolas karaktervolle wijnen. Voorheen was Sardinië een onderontwikkeld wijngebied, maar door investeringen en de komst van moderne vinificatieapparatuur zit Sardinië in de lift. Argiolas wordt gezien als de top van Sardinië.