Skip to main content
Artis Rosé

Fruit Lover Rosé

Artis Rosé

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL 0,4%

De naam Artis heeft bij deze alcoholvrije rosé niets te maken met de hoofdstedelijke dierentuin. De wijn wordt gemaakt van de druif syrah. Hij is halfdroog en heeft dus nog wat restsuikers.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Artis Rosé

Deze Franse alcoholvrije rosé heeft een lichtroze kleur en je proeft rode bessen, aardbeienzuurtjes en jeneverbes. Schenk hem als alcoholvrij alternatief bij salades, gerechten met chorizo of bij gegrilde groenten. Schenk hem goed gekoeld op ongeveer 8 graden Celsius. Bevat nog 0,4% alcohol.

Smaak zoet en soepel en rond
Lekker bij gegrilde groenten
Syrah

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Beschrijving Deze alcoholvrije lichtroze rosé wordt gemaakt van de druif syrah. Schenk hem goed gekoeld op ongeveer 8 graden Celsius. Bevat nog 0,4% alcohol.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0,4%
Soort syrah
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Artis Boulevard Henry Bouffet, Carcassonne, France Website: https://www.invivo-group.com/en/wine Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
7

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Cordier Bordeaux

Met expertise in productie, inkoop en distributie van wijnen heeft Cordier een uitzonderlijke positie in de wijnwereld. Ondersteund door 9 coöperatieve wijnhuizen - waarbij 3.600 wijnboeren zijn aangesloten - mooie partner- en eigen wijnmerken, een toegewijd geïntegreerd distributienetwerk in 11 landen plus eigen bottellocaties, heeft Cordier het gehele wijnproces in handen. Van de ontwikkeling tot consumptie. Van druif tot glas. We willen de aarde graag beter teruggeven dan dat we hem aangetroffen hebben. Daarom moeten we innovatief en creatief zijn als het gaat om biologische wijnen en duurzame wijnbouw. Niet alleen voor een toekomstbestendige wijnbouw, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom investeert Cordier 30% van haar winst in duurzame wijnbouw. Cordier is een partner met kennis van wijn, de markt en de consument. Hierdoor kan Cordier elke wijnvraag beantwoorden. De juiste wijn bij de juiste klant. Naast normale wijn maakt Cordier ook alcoholvrije en alcoholarme wijnen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen