Skip to main content
Beyerskloof Pinotage Magnum

Fruit smoothie

2e halve prijs

Beyerskloof Pinotage Magnum

Oorsprong - Zuid-Afrika 2019 150CL

Pinotage vind je alleen in Zuid-Afrika en de specialist bij uitstek is Beyerskloof. In deze wijn proef je frisse frambozen met kruidige kersen, koffie en een spicy touch. In dubbele flesmaat.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Beyerskloof Pinotage Magnum

De Pinotage is een kruising van de pinot noir en de cinsautdruif. Deze kruising werd gecreëerd door Abraham Perold. Hij zocht een druif met de elegantie van de pinot noir maar met meer resistentie tegen ziektes. De cinsautdruif kwam hiervoor in aanmerking. Beyerskloof weet van deze pinotagedruif wellicht de allermooiste pinotage wijnen van Zuid-Afrika te maken. Jaargang 2018 kenmerkt zich door extra 'bite' in de smaak door aanwezige tannines.

Pinotage

Zuid-Afrika's eigen hartige rode wijndruif kan lekker stevig of juist heel fruitig van smaak zijn. Lekker bij braadvlees of geroosterde groenten.

Beschrijving De Pinotage is een kruising van de pinot noir en de cinsautdruif (hermitage). Deze kruising werd gecreëerd door Abraham Perold. Hij zocht een druif met de elegantie van de pinot noir maar met meer resistentie tegen ziektes.
Inhoud 150 Centiliter
Soort pinotage
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Beyerskloof R 304 (Klipheuwel Road), STELLENBOSCH, South Africa Website: www.beyerskloof.co.za Email: wine@beyerskloof.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2018
8.5

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2019
3.5 sterren

Platter's Wine Guide

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Constantia
Beyerskloof Constantia

Beyerskloof is de grootste producent van pinotage in Zuid-Afrika. Zij hebben de goede pinotagewijnen internationaal op de kaart gezet. Ze zijn dan ook de echte 'pinotage specialist’. Beyers Truter is de wijnmaker van Beyerskloof. Hij is een begrip in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. En binnenkort waarschijnlijk ook bij jou.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen