Skip to main content

Seizoen

Filters voor Seizoen

Filters voor Soort

Filters voor Flesformaat

75 CL (3) 33 CL (7)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (2)

Filters voor Prijs

Tot 5 euro (7) 5 tot 10 euro (3)

Filters voor Merk

icon
La Chouffe (1) Brugse Zot (1) Brouwerij 't IJ (3) Grolsch (1) Gulpener (1) Hertog Jan (1) Jopen (1) Oedipus (1)
Geen resultaten
Bekijk 10 producten
75 CL 3 33 CL 7

BOKBIER KOPEN BIJ GALL.NL

Heb jij je keus gemaakt en wil je bokbier kopen? Bij Gall & Gall hebben we altijd meer dan 100 soorten speciaalbier op voorraad, zo ook bokbier. Met de mooiste verhalen en voor elk budget. Bestel je voor 22:00, dan heb je ze morgen thuis, op kantoor of zelfs op de camping bezorgd. Je vindt ons aanbod hierboven. Lees hier meer over online drank bestellen bij gall.nl.

 

BOKBIER AANBIEDINGEN

Elke twee weken selecteren we de mooiste (bok)bieren en verlagen we tijdelijk de prijs hiervan. Benieuwd welke bier aanbieding er nu is? Bekijk de bier aanbiedingen en pak je voordeel!

 

WAT IS BOKBIER

Bokbier is seizoensbier die voorkomt is een herfst en een lente variant. Wat een bier voor de winter was, is uitgegroeid tot een bokbier die we vooral in oktober drinken. Dan zijn namelijk de bokbierfestivals in het zuiden van Nederland. Herfstbok drink je de hele winter door en daarna is er de lentebok. Het maakt trouwens niet uit welke spelling je gebruikt; bokbier en bockier zijn beide correct. Hier lees je verder over bokbier.

 

OORSPRONG VAN BOKBIER

Bokbier werd voor het eerst gebrouwen in de 17e eeuw in Beieren, Duitsland. In Bierstad Einbeck om precies te zijn. Vanuit de naam ‘Einbeck’ is uiteindelijk ook de benaming ‘bokbier’ ontstaan. Wil je weten hoe dit precies zit? Lees dan hier verder.

 

ALLES OVER SPECIAALBIER 

Je hebt bieren die je op een willekeurige gelegenheid pakt en je hebt bieren waarmee je stilstaat bij het moment. Of dat nu een verjaardag, jubileum of op het terras is: speciaalbier brengt ieder moment naar een hoger niveau. Nu weten we natuurlijk al dat er veel soorten speciaalbier zijn. Echter, wat is het verschil tussen speciaalbier en pils? Waar komt speciaalbier vandaan? En wat is speciaalbier eigenlijk? Hier kun je alles lezen over speciaalbier.

 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.