Skip to main content

(Smaak)garantie

(Smaak)garantie

Onze garantie


Wij staan als verkoper in voor de kwaliteit voor onze producten. Producten moeten namelijk wel beantwoorden aan de redelijke verwachting die u hiervan als klant mag hebben. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan vernemen wij dat graag en gaan wij gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing. Deze 'wettelijke garantie' geldt onverminderd eventuele extra aangeboden garanties. 

Lees hieronder meer over onze smaakgarantie
 

Gall & Gall Smaakgarantie

TOCH NIET JOUW SMAAK? RUILEN DAN!

Je komt thuis met de fles die je net hebt gekocht op basis van je smaakprofiel. Dit wordt 'm! Tot je de eerste slok neemt en merkt dat het niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Of helemaal niet eigenlijk. Heel jammer, maar gelukkig is er bij Gall & Gall Smaakgarantie! Of probeer een van onderstaande tips.

Wijn en brood
Wijn en brood

GEEN PANIEK, JE HEBT OPTIES

Als zelfs je mooist opgepoetste wijnglas de tegenvallende smaak niet kan verhullen, kun je een paar dingen proberen:

1. Neutraliseer je mond

Een stuk brood of een slok water doet wonderen. Hap of slik weg, en proef nog eens. Beter?

2. Eet er iets passends bij

Het zal je verbazen hoe de juiste wijn en het juiste hapje elkaar tien, twintig, dertig keer lekkerder maken. Meer daarover en wat voorbeelden vind je hier.

3. Check de temperatuur

Dat witte wijn koud het lekkerst is weet je heus wel. Maar wist je dat sommige rode wijnen ook lekkerder zijn uit de koelkast? Check hier hoe jouw fles het snelst koud is. 

NOG STEEDS NIET LEKKER?

Hop, terugbrengen die fles. Jij weet wat je lekker vindt en met dit drankje ga jij geen vrienden worden. Typisch gevalletje voor onze smaakgarantie. Je gaat gewoon terug naar jouw Gall & Gall, legt uit wat je niet lekker vond en zoekt op basis van je smaakprofiel een nieuwe fles uit. Liever je geld terug? Ook prima, jij mag het zeggen. 

KLEINE LETTERTJES?

Welnee, daar doen we niet aan. Zolang je het aankoopbewijs en de aangebroken fles bij je hebt (dus niet leeggedronken, maar je vindt het bocht dus dat moet geen probleem zijn) zit je goed. Dan zorgen wij dat je met een vergelijkbare fles qua smaakprofiel en prijs weer naar huis racet.  

ZELF JE SMAAKPROFIEL AANMAKEN

Leer in 24 seconden je persoonlijke smaakprofiel kennen. En ontdek de wijn die daarbij past. Doe de test en maak je smaakprofiel aan.

> Doe de test

ALLE SMAAKPROFIELEN

Bij elk smaakprofiel zijn er verschillen in de smaakelementen, waardoor er weer andere wijnen bij passen. Benieuwd naar een ander smaakprofiel?

> Bekijk alle smaakprofielen

NAAR JE PERSOONLIJKE SMAAKPROFIELEN

Als je je smaakprofiel hebt opgeslagen kun je via ‘mijn account’ je smaakprofielen terugvinden. Log in en je ziet direct de flessen die perfect bij je passen. Vergeten op te slaan? Ga dan naar mijn account en maak met je e-mailadres een account aan. Je ziet dan direct je smaakprofielen terug.

> Naar mijn account

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.