Skip to main content

Hennessy Cognac

Filters voor Cognac

Filters voor Merk

icon
Hennessy (11) Remy Martin (8) Marquis (6) Joseph Guy (4) Courvoisier (2) Frapin (11) Martell (4) Metaxa (3) Overig (6)
Geen resultaten

Filters voor Prijs

20 tot 30 euro (1) 40 euro en meer (10)

Filters voor Flesformaat

70 CL (9) 35 CL (1)
Bekijk 11 producten
Hennessy 11 Remy Martin 8 Courvoisier 2 20 tot 30 euro 1 40 euro en meer 10 V.S.O.P. 2 X.O. & Luxe 3


Hennessy kopen

Wie cognac drinkt, kent het Franse Hennessy. Als één van de oudste en bekendste fabrikanten van cognac is Hennessy ook één van de meest geliefde cognacs op de markt. Ben jij ook een liefhebber van Hennessy cognac? Bestel vóór 22:00 uur en geniet morgen al van jouw glas. We bezorgen door heel Nederland en waar jij wilt!

Hennessy aanbieding

Scoor jouw Hennessy fles tegen een scherpe prijs. Houd daarvoor onze actiepagina voor dranken in de gaten. En met Gall & Gall Premium pak je vaak ook nog 10% extra korting. 

Hennessy 70cl of Hennessy 35cl?

Hennessy VS hebben we in verschillende formaten. Of je nu liever gaat voor de Hennessy 70cl of de Hennessy 35cl, Gall.nl heeft ze allebei! 

Hennessy VS

Hennessy VS is een zachte cognac, samengesteld uit tientallen eaux-de-vie. En zoals Hennessy zelf zegt: “Cognac wordt niet gemaakt, het wordt gecreëerd”. Echte vakmanschap dus. Hennessy VS is perfect om na de maaltijd, puur of in de mix te drinken. Ontdek het recept van The Hennessy Ginger met Hennessy VS of één van de andere lekkere mixen met Hennessy VS.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.