Skip to main content

Zuidam Jenever

Filters voor Jenever

Filters voor Soort

Jonge Jenever (3) Korenwijn (2) Oude Jenever (3)

Filters voor Merk

icon
Hooghoudt (14) Bokma (5) Rutte (8) Ketel 1 (7) Zuidam (8) Weduwe Visser (3) Hoppe (1) Overig (25)
Geen resultaten

Filters voor Prijs

10 tot 20 euro (3) 20 tot 30 euro (5)

Filters voor Flesformaat

100 CL (5) 50 CL (3)
Bekijk 8 producten
10 tot 20 euro 3 100 CL 5 50 CL 3

 

Zuidam jenever kopen

Bij Zuidam hebben ze een doel: het creëren van kwaliteitsproducten waar jij intens van kunt genieten. Wil jij Zuidam jenever of korenwijn kopen? Dan ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres. Bestel je vandaag vóór 22:00 uur dan is heb je de bestelling morgen al in huis en is het direct genieten geblazen! 

Zuidam jenever aanbieding

Een lekker borreltje tegen een scherpe prijs scoren? Dan is onze actiepagina een aanrader! Hier verschijnen regelmatig Zuidam aanbiedingen. Houd de pagina goed in de gaten en laat  de aanbiedingen niet aan jouw neus voorbij gaan.

Zuidam: de ambachtelijke familie distilleerderij

Zuidam is een van de laatste zelfstandige distilleerderijen in Nederland die haar distillaten en extracten binnen het familiebedrijf maakt en verwerkt. Alles wordt nog van ‘korrel tot borrel’ in de ambachtelijke familie distilleerderij gemaakt. Op basis van natuurlijke grondstoffen creëren zij een breed assortiment aan likeuren, jenevers, gins en whisky’s. Gedurende het gehele proces worden er geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen toegevoegd. 

Zuidam distillers: Zuidam Korenwijn en Zuidam Jenever

Het assortiment van Gall & Gall kent een aantal ambachtelijk gestookte Zuidam producten. Een daarvan is Zuidam Jonge Jenever. Deze lichte jenever geeft een aangenaam mondgevoel met fruitige tonen van jeneverbes. Je ruikt fruitige aroma’s van jeneverbes, vanille en tonen van mout en brood. Een andere variant uit ons assortiment is Zuidam Oude Jenever. Deze jenever wordt gedistilleerd met kruiden en specerijen als jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. Deze oude jenever is complexer en heeft een rijk karakter. 

Een meer fruitige en delicate jenever dan de oude jenever is Zuidam Korenwijn, die ontstaat door de extra distillatie van de moutwijn. De smaak van zoete toffee gecombineerd met fruit en de geur van jeneverbes, vanille en Amerikaans eiken zorgen voor een sensatie bij elke slok.  

Meer weten over jenever?

Wil jij meer weten over jenever, de meest gedronken sterke drank van Nederland? Wij vertellen je alles wat je moet weten over dit populaire borreltje, de verschillende soorten en de rijke geschiedenis.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.