Skip to main content

STËLZ Mixen

Filters voor Mixen

Filters voor Soort

Hard Seltzer (6)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (2)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (6)

Filters voor Flesformaat

< 25 CL (6)
Bekijk 6 producten
Acties voor iedereen 2 Tot 10 euro 6 Bacardi 34 Havana Club 9

Mixdranken komen in allerlei soorten en maten. Gall & Gall heeft voorgemixte dranken, zoals Apfelkorn, Safari maar ook sterke dranken waar je zelf de lekkerste cocktails mee kan maken! De meest gebruikte sterke dranken om mee te mixen zijn (rode) wodka, rum en gin. Ook likeur is perfect om mee te mixen. Soms in combinatie met iets sterkers, maar soms ook niet. Of ga je toch voor een alcoholvrije cocktail? Hoe dan ook erg lekker!

WODKA

Wodka is een helder en kleurloos distillaat, dat meestal wordt gemaakt van granen, melasse of aardappelen. De naam wodka betekent ‘watertje’. Het is afgeleid van het Russische woord voor water, voda. Het alcoholpercentage van wodka ligt tussen de 35% en 70%, maar de meeste wodka’s bevatten 40% alcohol. Lees hier  meer over wodka.

Wodka kopen 

RUM

De veelzijdigheid van rum, een distillaat op basis van suikerriet, maakt het tot een van de populairste gedistilleerde dranken ter wereld. Het alcoholpercentage van rum ligt tussen de 37,5% tot 75%. Weleens een cocktail met rum gemaakt? Witte rums vormen de perfecte basis voor heerlijke cocktails als de Cuba Libre en Piña Colada, terwijl bruine en oudere rums het beste puur gedronken kunnen worden.

Rum kopen   

GIN

Gin is een sterk alcoholische drank met de smaak van jeneverbessen en wordt gemaakt uit graanalcohol, net als wodka. Hoe hoger het percentage alcohol, hoe sterker de smaak van de gin. Een populaire cocktail met gin is Gin-Tonic.
Gin kopen 

VERMOUT

Vermout (spreek uit vermoet) is een versterkte wijn, die op smaak wordt gebracht met verschillende aromatische planten en kruiden. De smaak varieert van fruitig en zoet (witte vermout) tot bitterzoet (rode vermout) en het alcoholpercentage ligt tussen 14,5% en 21%. Wil je meer  lezen oer vermout?

Vermout kopen

TEQUILA

Tequila is een Mexicaans distillaat op basis van het sap van de blauwe agave. Volgens de Mexicaanse wet mag tequila alleen zo heten als het in geografisch aangewezen gebieden geproduceerd is, volgens strenge regels. Tequila komt in verschillende soorten en bevat meestal 38-40% alcohol. Drink hem als shotje met zout en citroen of maak er een Margarita Sour van.

Tequila kopen

STERKE DRANK KOPEN BIJ GALL.NL

Gall & Gall heeft een ruim assortiment aan sterke drank met de mooiste verhalen en voor ieder budget. De sterke drank bezorgen wij de volgende dag al als je vandaag voor 22.00 besteld! Lees hier meer over online drank bestellen bij Gall.nl.

STERKE DRANK AANBIEDINGEN

Elke twee weken selecteren we de lekkerste sterke dranken en verlagen we tijdelijk de prijs hiervan. Benieuwd welke er nu in de aanbieding zijn? Bekijk de aanbiedingenpagina en pak je voordeel!

NIEUW: HARD SPARKLING WATER

Ben je op zoek naar een drankje met wodka, maar minder calorieën? Probeer eens de nieuwe hard seltzer.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.