Skip to main content

Remy Martin Cognac

Filters voor Cognac

Filters voor Soort

V.S.O.P. (1) X.O. & Luxe (5) Brandy (1)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (2)

Filters voor Merk

icon
Hennessy (9) Remy Martin (8) Marquis (6) Joseph Guy (4) Courvoisier (2) Frapin (11) Martell (4) Metaxa (3) Overig (6)
Geen resultaten

Filters voor Prijs

20 tot 30 euro (1) 40 euro en meer (7)

Filters voor Flesformaat

70 CL (7) 35 CL (1)
Bekijk 8 producten
V.S.O.P. 1 X.O. & Luxe 5 Hennessy 9 Remy Martin 8 Courvoisier 2 20 tot 30 euro 1 40 euro en meer 7

 

Remy Martin kopen

Al drie decennia lang wordt het Franse cognacmerk Remy Martin gedreven door een ambitie: het hart van cognac vangen in een fles. Dit proef je zeker terug. De constante kwaliteit van de Remy Martin cognac is dan ook niet het gevolg van geluk maar van pure passie en expertise. Remy Martin kopen? Bij Gall & Gall kun je zowel online als in de winkel terecht voor diverse varianten. Bestel je voor 22:00 uur? Dan heb je ‘m morgen al in huis! 

Remy Martin aanbieding

Sta je nu te popelen om Remy Martin te proeven, maar wil je dit wel tegen een scherpe prijs doen? Houd dan onze actiepagina goed in de gaten! Hier verschijnen vaak aanbiedingen die je niet aan je neus voorbij mag laten gaan.

Remy Martin VSOP, Remy Martin 1738 of Remy Martin XO?

Remy Martin liefhebber, bij ons ben je aan het juiste adres! Ons assortiment kent de vier populairste varianten aan Remy Martin cognacs. Zoek jij een uitgebalanceerde blend met tonen van rijpe perzik, vanille en viooltjes? Dan is Remy Martin VSOP jouw perfecte match. Een andere optie is de Remy Martin 1738, die een iets langer rijpingsproces heeft dan de Remy Martin VSOP. Hierdoor heeft hij een opmerkelijk rijke, zachte en aromatische smaak. Is een complexere blend meer jouw ding? Kies dan voor de Remy Martin XO. De zeer lange en zachte afdronk zorgt voor een smaak van excellentie.

De koning der cognacs: Remy Martin Louis XIII

Wil je het beste van het beste? Kies dan voor Remy Martin Louis XIII: de koning onder de cognacs. De druiven gebruikt voor deze cognac zijn afkomstig uit de Grande Champagne regio en zijn van exclusieve kwaliteit. Elke geblende fles is mondgeblazen en soms meer dan 100 jaar oud. De fluweelzachte smaak maakt het drinken van de Remy Martin Louis XIII een unieke beleving.  

Meer weten over Remy Martin?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Franse cognacmerk Remy Martin? Ontdek meer over het merk Rémy Martin en lees hier onder andere alles over hoe de druiven met de grootste zorg worden geoogst.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.