Skip to main content

Courvoisier Cognac

Filters voor Cognac

Filters voor Merk

icon
Hennessy (9) Remy Martin (8) Marquis (6) Joseph Guy (4) Courvoisier (2) Frapin (11) Martell (4) Metaxa (3) Overig (6)
Geen resultaten

Filters voor Prijs

40 euro en meer (2)

Filters voor Flesformaat

70 CL (2)
Bekijk 2 producten
Hennessy 9 Remy Martin 8 Courvoisier 2 40 euro en meer 2 V.S.O.P. 1 X.O. & Luxe 1

 

Courvoisier cognac kopen

Ben jij een liefhebber van een goede cognac? Dan is Courvoisier de juiste keuze voor jou. Koop Courvoisier VS, Courvoisier VSOP of Courvoisier XO voor een scherpe prijs bij Gall & Gall. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Geen probleem! Je bestelt jouw fles Courvoisier gemakkelijk op Gall.nl. Lees hier alles over online drank bestellen op Gall.nl.

Courvoisier cognac aanbieding

Wees geen dief van je portemonnee en houd de actiepagina van Gall & Gall in de gaten. Hier vind je de cognacs van Courvoisier vaak voor de beste prijs. Wil je vaker korting ontvangen? Met de Gall & Gall klantenkaart heb je altijd een streepje voor.  

Ga jij voor een jonge Courvoisier VS of een oude Courvoisier XO?

Net zoals bij veel dranken heeft de duur van het rijpingsproces invloed op de smaak van cognac. Met Courvoisier VS haal je een jonge en fruitige cognac in huis, perfect voor een beginnende cognacdrinker. Wil je excellentie? Ga dan voor Courvoisier XO. Het jongste bestanddeel in deze cognac is minstens 10 jaar oud en heeft een rijke, zachte smaak. En de fles ziet er ook nog eens heel mooi uit!

Courvoisier VSOP: superior taste

Met minstens 6 jaar rijping is Courvoisier VSOP het middelste kind in de Courvoisier collectie. Deze cognac is een blend van de beste crus van de Cognacstreek: Grande Champagne en Petite Champagne. Door deze combinatie heeft de VSOP een zachte en diepe afdronk.

Meer weten over cognac?

Drink je graag cognac en wil je er meer over weten? Ontdek meer op onze cognac pagina. Hier vertellen we je alles over de oorsprong van cognac, het rijpingsproces en de verschillende cognacsoorten. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.