Skip to main content

Whisky

Filters voor Whisky

Filters voor Prijs

30 euro en meer (3)

Filters voor Land

Schotland (345) Verenigde Staten (46) Ierland (41) Japan (17) Canada (8) India (6) Nederland (3) Wales (3) Zweden (2) België (1) Duitsland (1) Finland (1) Zuid Afrika (1) Zwitserland (1)

Filters voor Acties

Voor iedereen (2)

Filters voor Soort

Malt (3)

Filters voor Merk

Frysk Hynder (1) Overig (2)

Filters voor Kenmerken

Prijswinnend (1)

Filters voor Regio

Filters voor Inhoud

70 cl (3)
Bekijk 3 producten

NEDERLANDSE WHISKY BESTELLEN

Ben je op zoek naar een goede fles whisky van Nederlandse bodem? Bekijk dan ons assortiment en bestel direct online. Kies uit een fles Frysk Hynder uit Bolsward of voor Millstone whisky uit Baarle-Nassau. Voor 22.00 uur besteld? Dan geniet je morgen al van jouw fles Nederlandse whisky.

Gefilterd op:


NEDERLANDSE WHISKY KOPEN

Goede whisky hoeft niet per se uit Ierland of Schotland te komen. De whisky’s van eigen bodem zijn van goede kwaliteit en moet je geprobeerd hebben! Wij hebben de volgende twee Nederlandse whisky’s in ons assortiment.

  • Frysk Hynder whisky. In Bolsward staat de 'Us Heit Distillery' waar de single malt Frysk Hynder whisky wordt gestookt. Na tweevoudig distilleren, rijpt de whisky op verschillende cognac en wijnvaten. Hierdoor heeft elke botteling een eigen unieke smaak.
  • Millstone whisky. Op ambachtelijke wijze wordt door de familie van Zuidam de Millstone whisky gestookt. Deze whisky van hoge kwaliteit wint ook internationaal aan populariteit. Laat je verrassen door vakmanschap van Nederlandse bodem. 

NEDERLANDSE WHISKY AANBIEDING

Ben je op zoek naar een Nederlandse whisky voor een goede prijs? Houd dan onze actiepagina in de gaten voor de beste aanbiedingen! Ben je een echte whiskyliefhebber? Dan hebben wij iets speciaals voor je. Met de Gall & Gall klantenkaart krijg je namelijk altijd 10% korting op alle whisky’s. Bovendien kom je daarnaast maandelijks in aanmerking voor speciale acties. Join the club! 

Meer over whisky leren?

Whisky is niet alleen een drank. Voor veel mensen is het ook een hobby! Heb jij inmiddels ook interesse in de whiskywereld gekregen? Bekijk dan eens de informatiepagina over whisky en word een expert!