Skip to main content

Whisky

Filters voor Whisky

Filters voor Soort

Malt (7) Blend (3)

Filters voor Prijs

30 tot 50 euro (8) 50 tot 75 euro (5)

Filters voor Land

icon
Schotland (514) Ierland (92) Verenigde Staten (76) Japan (32) Nederland (13) Taiwan (12) Israël (9) India (8) Canada (6) Engeland (6) Frankrijk (4) Australië (3) België (3) Duitsland (3) China (2) Italië (2) Wales (2) Zuid-Afrika (2) Nieuw-Zeeland (1) Zweden (1)
Geen resultaten

Filters voor Regio

icon
Geen resultaten

Filters voor Merk

Beek (1) Frysk Hynder (1) Jopen (3) Millstone (6) Vink (2)

Filters voor Flesformaat

70 cl (10) 50 cl (3)
Bekijk 13 producten

NEDERLANDSE WHISKY BESTELLEN

Ben je op zoek naar een goede fles whisky van Nederlandse bodem? Bekijk dan ons assortiment en bestel direct online. Kies uit een fles Frysk Hynder uit Bolsward of voor Millstone whisky uit Baarle-Nassau. Voor 22.00 uur besteld? Dan geniet je morgen al van jouw fles Nederlandse whisky.

12 van de 19 resultaten weergegeven

Meer resultaten
Malt 7 30 tot 50 euro 8 Schotland 514 Ierland 92 mild & zacht 3 krachtig & rokerig 2

12 van de 19 resultaten weergegeven

Meer resultaten


NEDERLANDSE WHISKY KOPEN

Goede whisky hoeft niet per se uit Ierland of Schotland te komen. De whisky’s van eigen bodem zijn van goede kwaliteit en moet je geprobeerd hebben! Wij hebben de volgende twee Nederlandse whisky’s in ons assortiment.

  • Frysk Hynder whisky. In Bolsward staat de 'Us Heit Distillery' waar de single malt Frysk Hynder whisky wordt gestookt. Na tweevoudig distilleren, rijpt de whisky op verschillende cognac en wijnvaten. Hierdoor heeft elke botteling een eigen unieke smaak.
  • Millstone whisky. Op ambachtelijke wijze wordt door de familie van Zuidam de Millstone whisky gestookt. Deze whisky van hoge kwaliteit wint ook internationaal aan populariteit. Laat je verrassen door vakmanschap van Nederlandse bodem. 

NEDERLANDSE WHISKY AANBIEDING

Ben je op zoek naar een Nederlandse whisky voor een goede prijs? Houd dan onze actiepagina in de gaten voor de beste aanbiedingen! Ben je een echte whiskyliefhebber? Dan hebben wij iets speciaals voor je. Met de Gall & Gall klantenkaart krijg je namelijk altijd 10% korting op alle whisky’s. Bovendien kom je daarnaast maandelijks in aanmerking voor speciale acties. Join the club! 

Meer over whisky leren?

Whisky is niet alleen een drank. Voor veel mensen is het ook een hobby! Heb jij inmiddels ook interesse in de whiskywereld gekregen? Bekijk dan eens de informatiepagina over whisky en word een expert!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.