Skip to main content

Alcoholvrij

Filters voor Alcoholvrij

Filters voor Soort

Rode wijn (12) Witte wijn (16) Rosé wijn (5) Mousserend (23) Bier (19) Aperitief (6) Gin (21) Jenever (1) Likeuren (5) Mixables (11) Rum (7) Spirit (5) Ready to drink (14) Whisky (2) Cocktailpakket (3) Fris (5) Cadeau (4) Tonic (1)
Geen resultaten

Filters voor Prijs

Tot 5 euro (1)
Bekijk 1 product

Tonic kopen

Tonic is een verfrissende koolzuurhoudende drank met een licht bittere smaak, vaak gekenmerkt door de toevoeging van kinine en verfrissende citrus aroma's. Op zoek naar een verfrissende en goede tonic? Bekijk het assortiment aan tonic bij Gall & Gall. Hier vind je onder andere de tonic van bekende merken, zoals Fever Tree en Thomas Henry.

Rode wijn 12 Witte wijn 16 Mousserend 23 Bier 19 Aperitief 6 Gin 21 Likeuren 5 Fris 5 Tot 5 euro 1

Tonic: de bitterzoete frisdrank

Tonic is een koolzuurhoudende frisdrank met een bittere smaak. Het belangrijkste ingrediënt is kinine, dat ook in malariapillen wordt gebruikt. Tonic werd oorspronkelijk ontwikkeld als medicijn tegen malaria, maar is later een populaire drank geworden. Tonic heeft een  transparante tot lichtgele en een bitterzoete smaak. De bittere smaak komt door de kinine, die ook een lichte nootachtige smaak geeft. 

Cocktail recepten met tonic 

Ontdek verrassende cocktail recepten met tonic die een frisheid aan je drankjes toevoegen. Laat je inspireren om heerlijke, alcoholvrije mixdranken te creëren met de sprankeling van tonic. Tonic is een goed ingrediënt is voor lekkere cocktails, denk aan een Martini Bianco en Tonic, maar natuurlijk ook aan de bekende Gin-Tonic. Daarnaast is tonic ook perfect voor het maken van mocktails. Denk bijvoorbeeld aan een alcoholvrije Gin-tonic en alcoholvrije tonic. 

Tonic bestellen bij Gall & Gall

Bestel eenvoudig en snel voor 22:00 uur je favoriete tonic en wij leveren je bestelling morgen bij je thuis. Wil je een alcoholvrije verrassing cadeau geven, zoals tonic? Voeg dan een cadeauverpakking en persoonlijk kaartje toe. Niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen je aankoop retourneren.

Tonic aanbiedingen

Profiteer van scherpe prijzen op ons tonic assortiment. Mis geen enkele aanbieding en blijf altijd op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of door regelmatig onze actiefolder en alcoholvrije actiepagina te bekijken.

Extra Voordeel met Mijn Gall & Gall Premium

Met Mijn Gall & Gall Premium ontvang je extra voordelen. Geniet je niet alleen van een vaste korting van 10% op het gehele alcoholvrije assortiment, maar ook op de rest van ons assortiment. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve premium deals die je wijnervaring nog beter maken.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.