Skip to main content

Calvados

Filters voor Calvados

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (1) 20 tot 30 euro (2) 30 tot 40 euro (4) 40 euro en meer (4)

Filters voor Flesformaat

70 CL (10) < 25 CL (1)
Bekijk 11 producten
20 tot 30 euro 2 40 euro en meer 4

 

Calvados kopen

Bij Gall & Gall vind je diverse varianten van calvados. Of je nu op zoek bent naar calvados VSOP, Busnel, Château du Breuil of Boulard Pays d’Auge, ons assortiment biedt voor iedereen keuzes. Bestel je vandaag vóór 22:00 uur? Dan heb je jouw bestelling morgen al in huis! 

Calvados aanbieding

Kun jij enorm genieten van calvados? Dan hebben wij een onweerstaanbare actiepagina die je zeker in de gaten moet houden! Hier verschijnen regelmatig calvados aanbiedingen. Zo kun jij een heerlijk flesje tegen een scherpe prijs bemachtigen.

Calvados drank

Calvados is een soort drank die erg op cognac lijkt. Hij wordt verkregen door het destilleren van appelcider. Deze drank is afkomstig uit Normandië en bevat maar liefst 40 tot 45 procent alcohol. Calvados wordt gemaakt van bitterzoete appels en heeft een karamel kleur. Een ware lekkernij voor bij de koffie of als aperitief!

Calvados VSOP: Pere magloire, Château du Breuil of Boulard Pays d’Auge?

Ben je op zoek naar een lekkere VSOP? Een goede optie is Pere Magloire VSOP. Een oude, delicate calvados, die met zijn complexe bouquet menig liefhebber inpakt. Deze VSOP heeft een eindeloos lange afdronk en kan zich moeiteloos meten met prijzige VSOP cognacs. Een andere variant is Château du Breuil. Wat deze calvados kenmerkt is zijn intens zachte smaak. Hij heeft minimaal vier jaar op eikenhouten vaten gerijpt en daardoor een uniek karakter. Een andere, zeer geschikte VSOP variant om een diner mee af te sluiten is Boulard Pays d’Auge. Wat deze calvados kenmerkt is zijn elegantie en een fluweelzachte afdronk. 

Calvados Busnel

Een van de oudste producenten van calvados is Busnel. Sinds 1820 wordt Busnel in een distilleerderij in Normandië produceert. Dit drankje kun je het beste heerlijk ‘s avonds op de bank nuttigen. Bij Gall & Gall koop je ‘m in 3 cl en 70 cl. 

Ontdek meer over calvados en cognac

Wil je meer weten over alle soorten cognac? Ontdek meer over het productieproces, de verschillen en alle feitjes die je moet weten. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan digestieven die vast ook goed in de smaak vallen! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.