Skip to main content
Billecart Salmon Brut Réserve
Frankrijk

Champagne

Per fles Jouw Premium prijs

Billecart Salmon Brut Réserve

Frankrijk - Chardonnay, Pinot noir 75CL 12%

Billecart-Salmon is een blend van pinot noir, chardonnay en pinot meunier uit drie verschillende oogstjaren. Verfijnd, evenwichtig en elegant. Drink hem als feestelijk aperitief.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Billecart Salmon Brut Réserve

Frankrijk 75CL

Alles over Billecart Salmon Brut Réserve

Billecart-Salmon is een blend van pinot noir, chardonnay en pinot meunier uit drie verschillende oogstjaren. Verfijnd, evenwichtig en elegant. Drink hem als feestelijk aperitief.

De Brut Réserve van champagnehuis Billecart-Salmon is een blend van pinot noir, chardonnay en pinot meunier uit drie verschillende oogstjaren. De druiven zijn afkomstig van diverse Premier en Grand Cru wijngaarden rondom de belangrijkste stad van de champagnestreek, Épernay. Het smaaktype van deze champagne is verfijnd, evenwichtig en elegant. Hij vertoond een goede balans tussen frisheid en de smaak van rijp fruit. Drink hem als feestelijk aperitief of aan tafel in combinatie met oesters, crostini of lichte bereidingen van vis.

Lekker bij het aperitief , oesters en crostini
Druivensoort
Druivensoort
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Pinot noir
Deze druif zorgt voor fruitige rode wijnen die geliefd zijn om de aroma's van rood fruit en specerijen. En een lange soepele afdronk met zachte tannines. Perfect bij eend, kip en varkensvlees.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Billecart-Salmon is een blend van pinot noir, chardonnay en pinot meunier uit drie verschillende oogstjaren. Verfijnd, evenwichtig en elegant. Drink hem als feestelijk aperitief.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort chardonnay, pinot noir, pinot meunier
Ingrediënten Ingrediënten:
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Billecart Salmon 40 Rue Carnot, Mareuil Sur Ay, France Email: newbrand@bottlebooks.com Website: www.champagne-billecart.fr
Voedingswaarden
Soort per 100 ml
Energie 0 Kilocalorie (0 Kilojoule)
Eiwitten 0 Gram
Koolhydraten 0 Gram
Vetzuren, totaal verzadigd 0 Gram
Vetten 0 Gram
Zout 0 Gram
Suikers 0 Gram
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij het aperitief , oesters en crostini

Ons verhaal

Frankrijk, Mareuil-sur-Ay
Frankrijk, Mareuil-sur-Ay
Billecart-Salmon Frankrijk, Mareuil-sur-Ay
Champagnehuis Billecart-Salmon is opgericht in 1818. De naam van dit huis is een samenvoeging van twee familienamen. Het was dan ook in 1818 dat Nicolas François Billecart trouwde met Elisabeth Salmon. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van de zevende generatie en wordt er nog altijd champagne gemaakt met een zelfde stijl als toen: verfijnd, evenwichtig en elegant. Van alle grote champagnehuizen die er zijn is Billecart-Salmon het kleinste. Dat wil zeggen: het kleinst in productie. Want de kwaliteit van deze champagne is ongekend. De topchampagnes van het huis zijn nog altijd vernoemd naar het bruidspaar uit 1818: de Cuvée Nicolas François Billecart en de Cuvée Elisabeth Salmon.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.