Oude jenever
Bols Zeer Oude Genever
null - Oude jenever 100CL 35%
Bols Zeer Oude Genever is een zachte genever met een rijke smaak van granen, lichte fruittonen en jeneverbes. Het is een heerlijk drank om puur te drinken, in de mix of als kopstoot met een (weizen) bier.
Bols Zeer Oude Genever is een zachte genever met een rijke smaak van granen, lichte fruittonen en jeneverbes. Het is een blend van kruiden en het unieke, volgens traditioneel vakmanschap gestookte Lucas Bols moutdistillaat van tarwe, rogge en mais. Dit wordt drie keer gedistilleerd in originele koperen ketels wat de genever zijn zachte en rijke smaak geeft. Bols Zeer Oude Genever heeft een iets meer fruitige smaak dan Bols Jonge Graangenever.
De term 'zeer oud' refereert niet naar de rijping, maar naar het gebruik van een ouder klassiek recept van voor de Tweede Wereldoorlog. Dit verschil zit met name in het hogere percentage moutdistillaat van de Zeer Oude Bols Genever.
Zeer Oude Bols Genever drink je het beste puur en op kamertemperatuur of als kopstoot met een (weizen) bier. De fruittonen zullen elkaar versterken.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
100CL
Alles over Bols Zeer Oude Genever
Bols Zeer Oude Genever is een zachte genever met een rijke smaak van granen, lichte fruittonen en jeneverbes. Het is een heerlijk drank om puur te drinken, in de mix of als kopstoot met een (weizen) bier.
Bols Zeer Oude Genever is een zachte genever met een rijke smaak van granen, lichte fruittonen en jeneverbes. Het is een blend van kruiden en het unieke, volgens traditioneel vakmanschap gestookte Lucas Bols moutdistillaat van tarwe, rogge en mais. Dit wordt drie keer gedistilleerd in originele koperen ketels wat de genever zijn zachte en rijke smaak geeft. Bols Zeer Oude Genever heeft een iets meer fruitige smaak dan Bols Jonge Graangenever.
De term 'zeer oud' refereert niet naar de rijping, maar naar het gebruik van een ouder klassiek recept van voor de Tweede Wereldoorlog. Dit verschil zit met name in het hogere percentage moutdistillaat van de Zeer Oude Bols Genever.
Zeer Oude Bols Genever drink je het beste puur en op kamertemperatuur of als kopstoot met een (weizen) bier. De fruittonen zullen elkaar versterken.