Skip to main content
Bols Zeer Oude Genever

Oude jenever 4.4

Bols Zeer Oude Genever

Oorsprong - Default 100CL 35%

Bols Zeer Oude Genever is een zachte genever met een rijke smaak van granen, lichte fruittonen en jeneverbes.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bols Zeer Oude Genever

Bols Zeer Oude Genever is een zachte genever met een rijke smaak van granen, lichte fruittonen en jeneverbes. Het is een blend van kruiden en het unieke, volgens traditioneel vakmanschap gestookte Lucas Bols moutdistillaat van tarwe, rogge en mais. Dit wordt drie keer gedistilleerd in originele koperen ketels wat de genever zijn zachte en rijke smaak geeft. Bols Zeer Oude Genever heeft een iets meer fruitige smaak dan Bols Jonge Graangenever.
De term 'zeer oud' refereert niet naar de rijping, maar naar het gebruik van een ouder klassiek recept van voor de Tweede Wereldoorlog. Dit verschil zit met name in het hogere percentage moutdistillaat van de Zeer Oude Bols Genever.
Zeer Oude Bols Genever drink je het beste puur en op kamertemperatuur of als kopstoot met een (weizen) bier. De fruittonen zullen elkaar versterken.

4.4
  • Voor mij de lekkerste genever die er bestaat.
  • De fles is nog dicht. Mijn vader maak ik echter altijd gelukkig met oude genever. De inhoud van deze fles is dus 100% goedgekeurd door een echter Genever kenner.
  • Heeft mijn voorkeur
Inhoud 100 Centiliter
Alcoholpercentage 35%
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Lucas Bols Amsterdam B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen