Skip to main content
Boschkloof Epilogue
Zuid-Afrika

Big Red

Jouw Premium prijs

Boschkloof Epilogue

Zuid-Afrika - Syrah 2021 75CL 14%

De ‘flagship wine’ van Boschkloof wordt gemaakt van syrah uit de beste wijngaard van het domein met een granieten bodem. Met cassis, leer en zwarte peper.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Boschkloof Epilogue

Zuid-Afrika 2021 75CL

Alles over Boschkloof Epilogue

De ‘flagship wine’ van Boschkloof wordt gemaakt van syrah uit de beste wijngaard van het domein met een granieten bodem. Met cassis, leer en zwarte peper.

Boschkloof Epilogue wordt ook wel gezien als de 'flagship wine' van het domein. Het is een single vineyard syrah, waarbij de druiven staan aangeplant op de beste wijngaard van Boschkloof. De bodem is rijk aan de harde granieten ondergrond, waardoor de wortels van de druiven diep de grond in moeten om aan voedingsstoffen te komen. Dit zorgt voor kracht en diepgang in de wijn. Je proeft cassis, leer en versgemalen zwarte peper. Een Zuid-Afrikaanse knipoog naar de wijnen uit de noordelijke Rhône.

Druivensoort
Druivensoort
Syrah
Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De 'flagship wine' van Boschkloof wordt gemaakt van syrah uit de beste wijngaard van het domein met een granieten bodem. Met cassis, leer en zwarte peper.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort syrah
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Boschkloof M12, Polkadraai, Stellenbosch, South Africa Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.boschkloofwines.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Stellenbosch
Zuid-Afrika, Stellenbosch
Boschkloof Zuid-Afrika, Stellenbosch
In Stellenbosch vind je het kleine wijnbedrijf Boschkloof. Het wijnhuis wordt gerund door de Borman familie. Hun motto is 'inconsessum persequor'. Een ambitieus motto dat betekent: altijd op zoek naar het onmogelijke. Hiermee dagen ze zichzelf steeds weer uit om nog betere wijnen te maken. En daar profiteren wij van.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.