Skip to main content
Bruichladdich Port Charlotte 10 years

Krachtig & rokerig 3.5

Per fles

Bruichladdich Port Charlotte 10 years

Oorsprong - Schotland 70CL 50%

Een krachtige complexe whisky. Port Charlotte is een cuvée van vaten die door master distiller Jim McEwan met de hand zijn geselecteerd. Deze whisky getuigt van het geloof in het belang van grondstoffen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Bruichladdich Port Charlotte 10 years

Uiterst langzaam'druppel-gedistilleerd' en gemaakt van 100% Schotse gerst. De rijping vindt plaats in het dorpje Port Charlotte aan Loch Indaal, voordat deze met bronwater van Islay op de distilleerderij van Bruichladdich wordt gebotteld.

3.5
  • Was lekker en voor deze aanbiedingsprjs een feestje
  • Deze Whisky is goed te drinken, maar ik had er wat anders van verwacht aan de hand van de beschrijving. Voor mij is deze te zoet en de mate van roerigheid valt tegen. Hij is wel vol van smaak en blijft lang hangen.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 50%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Bruichladdich Distillery Islay Website: www.bruichladdich.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Islay
Bruichladdich Islay

Bruichladdich Distillery is gelegen in het plaatsje Loch Indaal op het Schotse eiland Isla. Op de distilleerderij maakt men whisky op 3 turfniveau's: Bruichladdich; ongeturfd, Port Charlotte; zwaar geturfd en Octomore; extreem zwaar geturfd. Bij Bruichladdich gelooft men dat oorsprong er toe doet. Zo komt alle gebruikte gerst vanuit Schotland of zelfs enkel van het eiland. Het gebruikte water komt van Islay en de rijping en botteling gebeurt volledig op het eiland.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen