Skip to main content
Cadalso Garnacha
Spanje

Fruit Smoothie

Jouw Premium prijs

Cadalso Garnacha

Spanje - Garnacha 2018 75CL 13,5%

Vanuit Madrid is het maar een uur rijden naar het westen voordat je in Cadalso de los Vidrios uitkomt. Hier wordt deze 100% garnacha gemaakt van wijngaarden op grote hoogte. Hij is levendig met rode bessen en een lange afdronk. Heerlijk bij pimientos de padrón, Spaanse visgerechten of varkensvlees.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Cadalso Garnacha

Spanje 2018 75CL

Alles over Cadalso Garnacha

Vanuit Madrid is het maar een uur rijden naar het westen voordat je in Cadalso de los Vidrios uitkomt. Hier wordt deze 100% garnacha gemaakt van wijngaarden op grote hoogte. Hij is levendig met rode bessen en een lange afdronk. Heerlijk bij pimientos de padrón, Spaanse visgerechten of varkensvlees.

Cadalso is een wijn gemaakt van 100% garnacha afkomstig uit het plaatsje Cadalso de los Vidrios, dat tevens naamgever is van deze wijn. We zitten dan in de bergketen Sierra de Gredos in het midden van het Iberisch schiereiland op een uur rijden ten westen van Madrid. De wijngaarden liggen hier op grote hoogte, waardoor de wijn zowel frisheid, als stevige tannines heeft. Hij is levendig met rode bessen en een lange afdronk. Schenk deze uitzonderlijke ‘vino de mesa’ bij Spaanse hoofdgerechten met varkensvlees, bij pimientos de padrón of bij rijke visgerechten met olijven, kappertjes en tomaten.

Druivensoort
Druivensoort
Garnacha
Garnache produceert rijke, aromarijke rode wijnen en dieprode rosé. Gaat goed samen met braadvlees en geroosterde groenten.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Vanuit Madrid is het maar een uur rijden naar het westen voordat je in Cadalso de los Vidrios uitkomt. Hier wordt deze 100% garnacha gemaakt van wijngaarden op grote hoogte. Hij is levendig met rode bessen en een lange afdronk. Heerlijk bij pimientos de padrón, Spaanse visgerechten of varkensvlees.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort garnacha
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Peninsula Vinicultores Calle O'Donnell, 18, 1ºG, Madrid, Spain Email: hola@peninsula.wine Website: https://peninsula.wine/vineyards-wineries/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje, Castilië en León
Spanje, Castilië en León
Peninsula Spanje, Castilië en León

Península Vinicultores is een wijnproducent uit Madrid. Het bedrijf is een samenwerkingsverband dat wijngaarden beheert, verspreid over heel Spanje. Duurzaamheid, transparantie en authenticiteit zijn de belangrijkste waarden van dit bedrijf. De wijnen die worden gemaakt door Península Vinicultores verschijnen op de markt onder verschillende namen. Bijvoorbeeld Bodegas & Viñedos Fontana, Quinta de Quercus en in Rioja heeft Península Vinicultores een aandeel in Bideona. Daarnaast verschijnen er ook wijnen op de markt onder de eigen naam: Península Vinicultores. De term Península betekent schiereiland en is een verwijzing naar het Iberische schiereiland dat wordt gevormd door Spanje en Portugal.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.