Skip to main content
Casamigos Mezcal

Tequila 5.0

Per fles

Casamigos Mezcal

70CL 40%

Zeer ambachtelijke gemaakte tequila van 100% Espadin-agave in Santiago Matatlán, in de staat Oaxaca in Mexico. Geurige kruiden en fruit, met hints van rook in de neus. In de mond tonen van rook en zwarte peper van leidt tot een lange zijdeachtige afdronk.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Casamigos Mezcal

Ultra-premium tequila van 100% Espadin-agave in Santiago Matatlán, in de staat Oaxaca in Mexico, opgezet door George Clooney en zijn goede vrienden Rande Gerber en Michael Meldman. 'Casamigos' is een verwijzing naar de huizen van Clooney en Gerber in Mexico en laat zich vertalen als 'huis van vrienden'. Ze wilden zelf graag kunnen genieten van de lekkerste, soepelste tequila, die niet gemaskeerd hoefde te worden met zout of limoen. Dus die maakten ze dan ook. Samen met hun meesterdistilleerder in Jalisco, Mexico, werkten ze jarenlang samen aan de creatie van Casamigos. Het is altijd de bedoeling geweest om Casamigos te ontwikkelen voor eigen gebruik en om hem te delen met familie en vrienden. Casamigos Mezcal wordt gemaakt volgens de traditionele methode. De agaves zijn van 100% Espadín en worden na 8-9 jaar geteeld in Oaxaca, Mexico. Eenmaal geoogst, worden ze gespleten en gedurende 4-6 dagen gekookt in aarden putten van vulkanisch gesteente.
Casamigos Mezcal fermenteert 2 tot 8 dagen voordat 2 maal wordt gedistilleerd in koperen ketels.

5.0
  • Heerlijk.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Casamigos Tequila Molenwerf 12 Amsterdam 1014BG Netherlands Diageo Amsterdam
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mexico, Jalisco
Casamigos Jalisco

Casamigos is een kleine batch van ultra-premium tequila van 100% blauwe agave, opgezet door George Clooney en zijn goede vrienden Rande Gerber en Michael Meldman. 'Casamigos' is een verwijzing naar de huizen van Clooney en Gerber in Mexico en laat zich vertalen als 'huis van vrienden'. Ze wilden zelf graag kunnen genieten van de lekkerste, soepelste tequila, die niet gemaskeerd hoefde te worden met zout of limoen. Dus die maakten ze dan ook. Samen met hun meesterdistilleerder in Jalisco, Mexico, werkten ze jarenlang samen aan de creatie van Casamigos. Ze organiseerden talloze blinde proeverijen, totdat ze zeker wisten dat ze de juiste formule hadden. Het is altijd de bedoeling geweest om Casamigos te ontwikkelen voor eigen gebruik en om hem te delen met familie en vrienden. De Casamigos Anejo wordt voor 14 maanden gerijpt.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen