Skip to main content
Casamigos Reposado

Tequila 5.0

Per fles

Casamigos Reposado

70CL 40%

Ultra-premium tequila van 100% blauwe agave, samengesteld door George Clooney en Rande Gerber. Met een zachte smaak van eikenhout en vleugjes karamel en cacao, een zijdezachte textuur en een soepele afdronk.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Casamigos Reposado

Casamigos is een kleine batch van ultra-premium tequila van 100% blauwe agave, opgezet door George Clooney en zijn goede vrienden Rande Gerber en Michael Meldman. 'Casamigos' is een verwijzing naar de huizen van Clooney en Gerber in Mexico en laat zich vertalen als 'huis van vrienden'. Ze wilden zelf graag kunnen genieten van de lekkerste, soepelste tequila, die niet gemaskeerd hoefde te worden met zout of limoen. Dus die maakten ze dan ook. Samen met hun meesterdistilleerder in Jalisco, Mexico, werkten ze jarenlang samen aan de creatie van Casamigos. Ze organiseerden talloze blinde proeverijen, totdat ze zeker wisten dat ze de juiste formule hadden. Het is altijd de bedoeling geweest om Casamigos te ontwikkelen voor eigen gebruik en om hem te delen met familie en vrienden. De Casamigos Reposado wordt voor 7 maanden gerijpt in amerikaans eiken vaten die voorheen gebruikt zijn om premium wiskey te laten rijpen.

5.0
  • Superlekker.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
DBBV Molenwerf 12, 1014 BG, NL
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mexico, Jalisco
Casamigos Jalisco

Casamigos is een kleine batch van ultra-premium tequila van 100% blauwe agave, opgezet door George Clooney en zijn goede vrienden Rande Gerber en Michael Meldman. 'Casamigos' is een verwijzing naar de huizen van Clooney en Gerber in Mexico en laat zich vertalen als 'huis van vrienden'. Ze wilden zelf graag kunnen genieten van de lekkerste, soepelste tequila, die niet gemaskeerd hoefde te worden met zout of limoen. Dus die maakten ze dan ook. Samen met hun meesterdistilleerder in Jalisco, Mexico, werkten ze jarenlang samen aan de creatie van Casamigos. Ze organiseerden talloze blinde proeverijen, totdat ze zeker wisten dat ze de juiste formule hadden. Het is altijd de bedoeling geweest om Casamigos te ontwikkelen voor eigen gebruik en om hem te delen met familie en vrienden. De Casamigos Anejo wordt voor 14 maanden gerijpt.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen